TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çalışkan: Darbeye kalkışanlar alçaktır

Adana Ticaret Borsası eski başkanı Muammer Çalışkan, 15 Temmuz gecesi Türkiye’de tarihin en alçakça darbe girişimini yapan, planlayan, destekleyen herkesin (FETÖ dahil ) alçak, vatana ihanet eden şerefsiz ve hain oldukları konusunda vatanını seven herkesin hemfikir olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2016 18:14
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2016 18:14
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Çalışkan: Darbeye kalkışanlar alçaktır

Çalışkan: Darbeye kalkışanlar alçaktır

 

 

 

 

ADANA(İLKHABER) - Adana Ticaret Borsası eski başkanı Muammer Çalışkan, 15 Temmuz gecesi Türkiye’de tarihin en alçakça darbe girişimini yapan,  planlayan, destekleyen herkesin (FETÖ dahil ) alçak, vatana ihanet eden şerefsiz ve hain oldukları konusunda vatanını seven herkesin hemfikir olduğunu söyledi.

 

TÜRK BAYRAĞININ HER ÜLKEDE DALGALANDIRILMASI FİKRİ İLE KANDIRDILAR

Çalışkan, yaptığı yazılı açıklamada cemaat’in insanlara, ülkemizin fakir çocuklarının eğitilmesi ve milli- manevi değerlerimizin dünyanın her köşesine, üzerine güneş doğan her yere götürülmesi gibi ulvi hedefler gösterdiğini, vatanseverlik ve milli değerler konusunda aşırı hassas olan Anadolu halkını, özellikle dünyanın en uzak ve küçük ülkelerinde bile istiklal Marşımızın okunması ve bayrağımızın dalgalandırılması fikri ile heyecanlandırdığını, bu yüzden insanların bu cemaate güvenerek çalışmalarına katkıda bulunduklarını ifade etti.

 

VATANSEVERLİK KONUSUNDA  BİNLERCE İNSAN İHANETE UĞRADI

Cemaate katkıda bulunan bu insanların büyük bir bölümünün  17 – 25 Aralık sürecinde güvenlerinin suistimal edildiğini görüp, sükutu hayale uğramış ve rencide olduklarının altını çizen Çalışkan, “Şimdi bu insanların tamamı zamanında güvendikleri bu cemaatin 15 Temmuz darbe girişimi içerisinde olduğunu duyunca kahrolmuş,  en hassas olduğu vatanseverlik konusunda büyük bir ihanete uğradıklarına inanmışlardır.

 

DARBE YAPMAYA KALKANLARA HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ

Çalışkan, “15 Temmuz’ dan sonra görüştüğüm, bir zamanlar bu cemaate samimiyetle inanmış insanların ortak fikridir. Ben bu açıklamaları bir zamanlar milli değerleri  yücelteceklerine inandıkları için bu cemaate gönül vermiş ve şimdi kendilerini aldatılmış ve ihanete uğramış hisseden binlerce insandan birisi olarak yapıyorum. Bize ve vatana ihanet edip darbe yapmaya kalkanlar bilsinlerki,  bu insanlar yani bizler hainlere haklarımızı helal etmiyoruz, hainlerin yalnız bu dünyada değil ahirette en ağır cezayı görmeleri için onları Allah’a havale ediyoruz. Allah bir daha böyle hainlere fırsat vermesin, ülkemize ve milletimize dirlik, düzenlik, birlik, refah devletimize de güç versin. Allah devletimize zeval vermesin.” Diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.