TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demirtaş: Öğrenciler mağdur edilmeyecek

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, kapatılan okullarda eğitim öğretim gören öğrencilerin kesinlikle mağdur edilmeyeceğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2016 18:18
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2016 18:18
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Demirtaş: Öğrenciler mağdur edilmeyecek

Demirtaş: Öğrenciler mağdur edilmeyecek

 

 


ADANA (İHA) - Adana Valisi Mahmut Demirtaş, kapatılan okullarda eğitim öğretim gören öğrencilerin kesinlikle mağdur edilmeyeceğini belirtti.
Vali Demirtaş, 15 Temmuz 2016 tarihinde, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin içine sızmış olan FETÖ/PDY mensubu bir grup tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe girişiminin ardından, milli güvenliği tehdit eden kurum ve kuruluşlara yönelik olarak gerçekleştirilen ve devam eden çalışmalar kapsamında, FETÖ/PDY ile bağlantılı oldukları belirlenen Adana’daki çeşitli okulların kapatılarak hazineye devredildiğini ancak kapatılan okullarda eğitim ve öğretim gören öğrencilerin kesinlikle mağdur edilmeyeceğini söyledi. Vali Demirtaş, “Hazineye devredilen Temel Eğitim Kurumlarında okuyan öğrenciler, ikamet adreslerine göre resmi okullara veya velilerin isteği doğrultusunda özel okullara ortaöğretimde okuyan öğrenciler ise puan ve kontenjan durumu da göze alınarak resmi okullara veya velilerin isteği doğrultusunda özel okullara devam edebileceklerdir. Öğrenciler kesinlikle mağdur edilmeyecektir.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.