TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bizleri mağlup edemeyecekler

Adana Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Arıkan, sağlık çalışanlarıyla düzenledikleri ‘Demokrasi Yürüyüşü’ ile darbe girişimini protesto etti

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2016 18:20
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2016 18:20
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Bizleri mağlup edemeyecekler

Bizleri mağlup edemeyecekler

 

 


ADANA (İHA) - Adana Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı sağlık çalışanları düzenledikleri ‘Demokrasi Yürüyüş’ ile darbe girişimini protesto etti, demokrasi nöbetine destek verdi.
Mustafa Kemal Paşa Bulvarı Şehit Mustafa Sarı Altgeçidinde toplanan çok sayıda doktor, hemşire ve sağlık personeli, sloganlar eşliğinde Uğur Mumcu Meydanı’na yürüdü. Sağlık çalışanları burada Adana Milli İradeye Saygı Platformu tarafından düzenlenen ‘Demokrasi ve Milli İradeye Saygı Mitingi’ne katıldı.
Burada konuşan Adana Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Osman Kürşat Arıkan, “Bugün demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkma günüdür. Türk milletinin kaynakları ile vatanımızı ve milletimizi korumakla yükümlü ordumuzun içine gizlice sızmış bu hain çete, ellerindeki silahlarla halkın üzerine ateş etmiş, devletin kurumlarını bombalamış, kendilerine karşı çıkan vatansever askerlerimizi, polislerimizi ve sivil vatandaşlarımızı şehit etmiştir. Ayrıca sayın cumhurbaşkanımızı öldürme girişiminde bulunmuşlardır. Tarihimizde eşi görüşmemiş bu hain ve katil güruhun, alçakça saldırısı kendilerinin de yetiştikleri vatanlarına ve vatandaşına karşı yapılmış bir ihanettir” dedi.

"Bizleri mağlup edemeyecekler"
Milletin iradesi ile yeni bir tarih yazıldığını belirten Arıkan, “Bu irade, Türkiye’nin artık darbelerle yönetilemeyeceğini tüm dünyaya göstermiştir. Bu müessif olay, birlere bir kez daha şu gerçeği göstermiştir; bir olarak, diri olarak, birlik ve beraberlik ruhu içinde olduğumuz ürece, ne iç ne de dıştan gelecek hiçbir menfur saldırı bizleri mağlup edemeyecektir” ifadelerini kullandı.
Genel Sekreter Arıkan, Adana Kamu Hastaneleri Birliği sağlık çalışanları olarak her zaman milli irade ve demokrasiye sahip çıkacaklarını ve devletin, Başkomutan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve hükümetin her zaman yanında ve emrinde demokrasi nöbetine devam edeceklerinin sözünü verdi.

Vatandaşların demokrasi nöbeti devam ediyor
Öte yandan Adanalılar Uğur Mumcu Meydanı’nda demokrasi nöbetini sürdürüyor. Adana Milli İradeye Saygı Platformu tarafından düzenlenen ‘Demokrasi ve Milli İradeye Saygı Mitingi’ne katılan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulundu. Vatandaşlar, darbe aleyhine slogan atarak Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etti. Mitingde darbe girişimi esnasında hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu. Daha sonra okunan Kur'an-ı Kerim’in ardından şehitler için dualar edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.