TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rüya gibi düğün

Mardinli İş adamı Abdulsamet Acar ve Türkan Acar’ın güzeller güzeli kızları Burcu Acar, Adanalı Öğretmen Ahmet Şahin ve Muhasebe Müdürü Zübeyde Şahin’in yakışıklı oğlu Emre Şahin ile rüya gibi bir düğünle dünya evine girdi.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2016 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2016 14:23
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Rüya gibi düğün


Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER)-Genç çift için ilk olarak Toros Mahallesi Hayal Park, Mono Life Cafe’de kına merasimi düzenlendi. Burada gelin ve damadın önünde kurbanlar kesilerek kına merasimi başladı. Ardından ise İstatistikçi gelin Burcu Acar ve Adana Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Uzmanı Emre Şahin eş dost ve yakınlarıyla doyasıya eğlendi. 15 Temmuz günü yapılan kına merasiminin hemen sonraki gününde düğün yapılması planlandı. Ancak hain darbe girişimi nedeniyle düğün bir hafta sonrasına ertelendi.

Bir hafta sonra ise genç çiftin düğün töreni Beyaz Saray Tesisleri Havuz başında yapıldı. Düğün töreninde genç çifti anne babaları ve kardeşlerinin yanı sıra, çok sayıda eş dost ve yakınları yalnız bırakmadı. Düğüne Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, Canan Miroğlu ve Orhan Miroğlu’nun babası İsmail Miroğlu’da katıldı. Rüya gibi düğün özgürlük için güvercin uçurularak başladı. Ardından ise çalınan müzik eşliğinde çift dans etti. Burcu ve Emre çiftiyle birlikte gece boyunca düğüne katılanlar, halaylar çekip, dans ettiler. Gelin ve kız kardeşlerinin oynadığı yöresel oyunlar da büyük beğeni topladı.

Emre ve Burcu çifti için Şanlıurfa’dan özel olarak sıra gecesi grubu getirildi. Sıra gecesi grubu bir yandan çiğ köfte yoğurarak, diğer yandan ezgilerini seslendirdi. Çiftin nikah şahitliğini ise Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu ve değerli hocalardan Ahmet Ayaz yaptı. Miroğlu genç çifte mutluluklar dileyerek, bir ömür boyu birbirlerini sevip saymalarını istedi.

Düğün merasiminin ardından genç çift Uğur Mumcu Meydanı’nda düzenlenen demokrasi alanına gelerek, bir süre demokrasi nöbeti tuttu.

Genç çiftin anne babaları, “Kınamız 15 temmuz da olmuştu. Kına bitiminde darbe olayı ile yıkıldık.  Sevincimiz yarım kaldı. Darbe olayından ve şehitlerimizden dolayı düğünümüzü 24 temmuz gecesine erteledik.  Vatanımıza, milletimize ve şehitlerimize olan hassasiyetimizi düşünerek bu ertelemeyi yaptık. Düğün ve kına merasiminde bizleri yanlız bırakmayan tüm eş dost ve arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” dediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.