TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Siz gerçek bir kahramansınız

15 Temmuz gecesi komutana, ”Kışladan dışarı çıkarsanız, sizi vururum” diyen ve “Kahraman Vali” ilan edilen Mustafa Yaman’a ilgi giderek artıyor, övgüler yağdırıyor

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2016 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2016 14:25
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Siz gerçek bir  kahramansınız

 


 

 

Adnan AVUKA

MARDİN(İLKHABER) - Askeri darbeye ülke genelinde ilk baş kaldıran  ve  darbeye karşı  direndiğinden ülke genelinde “Yılın kahraman Valisi” ilan edilen Mardin Valisi Mustafa Yaman, demokrasi nöbetine katılan vatandaşların arasına karışarak, hem onlara destek veriyor hem de kendileriyle sohbet etme imkanı buluyor.

Kahraman Vali Mustafa Yaman en çok gençlerden büyük destek görüyor. Vali Yaman’ı görmek için meydana akın eden Mardinli gençler valiye, “Sizler gerçek bir kahramansınız. Türkiye genelinde ilk siz askeri darbeye karşı dik duran ve bir devletin valisine yakışan görev yaptınız, Allah sizlerden razı olsun. Mardin sizlerle ne kadar övünse azdır. Sizin gibi  insanların Mardin’de vali olarak görev yapması vatandaşlar için bir şanstır. Ortalık tamamen sakinleştiğinde Mardin halkı çalışmalarınızla tarih yazacaktır.” dedi.

MEMUR SEN’DEN MEVLİT

Bu arada Memur Sen Derneği tarafından 15 Temmuz askeri darbede hayatını kaybetmiş olan şehitler için mevlit okutuldu. Mevlitten sonra 7 bin 500 kişiye yemek ikram edildi. Memur-Sen  Mardin Şube Başkanı Mustafa Aydın,” Bizler dar gelirli memur-sen yönetimi olarak 15 Temmuz  FETÖ katliamında hayatını kaybetmiş olan şehitlerimiz için mevlit okuttuk. Allah kabul etsin. Bugün ne ülkemizde  ve ne de başka bir  ülkede askeri darbenin hiçbir sonuç vermediği ortadadır. Hele bugün halkın iradesi ile  başa getirilen bir siyasi partinin üzerine  sinsi ve kalleşçe bir oyunun oynanması ve bu ülkenin  büyüklerine yapılan bu saldırıyı halkımız asla izin vermeyerek ülkenin bütünlüğüne ve demokrasiye sahip çıkmıştır. İktidar ve halkın ne kadar samimi bir ahenk içinde olduklarını açık ve net olarak görülmüştür. “dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.