TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demokrasi nöbetinde önce mevlit, sonra aş

Mardin Bulgurcular Derneği Başkanı İbrahim Zambur, 15 Temmuz askeri darbe girişimi sonucunda şehit olan tüm şehitler için önce mevlit okuttu, daha sonra da 5 bin kişiye etli bulgur pilavı dağıttı.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2016 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2016 16:08
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Demokrasi nöbetinde  önce mevlit, sonra aş

 

  

Adnan AVUKA

MARDİN(İLKHABER) -  Demokrasi nöbetine gelen vatandaşlar mevlidin ardından şehitleri rahmetle anarken, darbe girişimine kalkışanlara da bedduada bulundu.

Mardin Bulgur Derneği Başkanı Zambur, burada yaptığı konuşmada, ” Bu yaptığımız milli bir görevdir. Şehit olan ülkenin savunucuları polis ve askerlerimizi sadece bugün değil her 15 Temmuz’da hatırlamamız gerekir. Ülkenin bütünlüğü ve huzuru için canlarını feda eden polis ve askerlerimiz ülke insanları olarak kalbimizde kalacaklardır. Allah rahmet eylesin, ailelerine Mardinli olarak baş sağlığı diliyoruz.” dedi.

“NÖBETİMİZ SÜRECEK”

 AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar da 15 Temmuz askeri darbe girişiminde Mardin halkının dik durduğunu ve darbecilere boğun eğmediğini belirterek, şunları dedi:

“Başta valimiz olmak üzere  tüm Mardin halkı her türlü tehlikeyi göz önünde bulundurarak sokaklara döküldü ve darbeye karşı çıkmıştır. Mardin halkının bu kahramanlığı tarihe altın harflerle yazılacak ve anılacaktır. Mardin halkı geçmişte olduğu gibi şimdi de ülkelerine sahip çıkmıştır. Mardin için boşu boşuna” Hoş görüler diyarı, dillerin ve dinlerin şehri Mardin.” denmemiştir. Ben partim adına Mardinli kardeşlerime bir kez daha teşekkür ediyorum. Tehlike henüz geçmemiştir. Demokrasi nöbetimizi sürdüreceğiz.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.