TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Müzikli eylem

İflas nedeniyle kayyuma devredilen ve 4 aydır maaşlarını alamadıklarını ileri süren Ekoroma işçilerin eylemleri sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2016 17:36
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2016 17:36
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Müzikli eylem

Müzikli eylem

 

Bayram BULUT

Adana (İLKHABER)-İflas nedeniyle kayyuma devredilen ve 4 aydır maaşlarını alamadıklarını ileri süren Ekoroma işçilerin eylemleri sürüyor.

Eylem yapan işçileri siyasi çevrelerde yalnız bırakmıyor. Son olarak CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, işçileri ziyaret ederek durumları hakkında bilgiler aldı. Konunun takipçisi olacağını belirten Türkmen’in gitmesinin ardından işçiler ve onlara destek verenler market önünde müzik çalarak çeşitli ezgileri seslendirdi. Bir süre devam eden müzik dinletisinin ardından işçiler eylemlerine devam etti.

4 aydır maaş alamadıkları,   konuyla ilgili çeşitli girişimlerde bulunmalarına rağmen kendileriyle ilgilenecek bir muhatap bulamadıklarını dile getiren işçiler, son olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bölge Müdürlüğüne başvurduklarını belirtti. Ekoroma mağduru işçileri haklarını alana kadar eylemlerine devam edeceklerini söylüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.