TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bütün olma zamanı

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Ünüvar, Adanalıları mitinge davet etti:

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2016 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2016 17:35
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Bütün olma zamanı

ADANA (İHA) - AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, 7 Ağustos Pazar günü tüm Adanalıları, İstanbul Yenikapı ile aynı anda İstasyon Meydanı’nda gerçekleştirilecek “Demokrasi ve Şehitler Mitingi”ne katılmaya çağırdı.
Ünüvar, yaptığı açıklamada, kanlı darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz’da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanlara inen kahraman Türk milletinin, istiklal mücadelesi vererek ülkesini teslim etmediğini ve tarih boyunca hatırlanacak önemli bir destana imza attığını belirtti. Ünüvar, “O gece tanklara, helikopterlere, F16’lara kendini siper eden milletimizden şehadete erenler oldu, yaralanıp gazi olanlar oldu. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza şifa diliyorum. Ama bu millet her ne pahasına olursa olsun, ay yıldızlı bayrağımızı yere düşürmedi” dedi.
Fitneci terör örgütünün milleti parçalamaya, vatanı bölmeye çalıştığını ancak milletin ferasetiyle bunun tam tersinin yaşandığını vurgulayan Ünüvar, açıklamasında, “Millet her şeyi bir kenara bırakarak; şanlı Türk bayrağının altında birleşti, vatanına, ezanına sahip çıktı. ‘Bu ülkeyi kolayca hainlere teslim etmeyeceğiz’ diye haykırdı. Adeta millet yeniden dirildi” ifadelerini kullandı.
AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, o günden sonra 79 milyonun tek yürek, tek vücut olduğunu ve tüm dünyaya Türkiye’nin öyle kolay kolay teslim alınamayacağı mesajını verdiğini ifade ederek, şöyle devam etti:
“Milletimiz, Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da talimatıyla meydanları terk etmedi. İstanbul’da, Ankara’da, Adana’da, Diyarbakır’da, Muş’ta, Anadolu’nun dört bir köşesinde, hatta yurt dışında insanlar tek yürek oldu. İşinden, ailesinden, uykusundan fedakarlık ederek, günlerce demokrasi nöbeti tuttu. Pazar günü bu nöbetleri taçlandırma zamanı. Bir ve bütün olduğumuzu, asla yıkılmayacağımızı, başta İstanbul Yenikapı olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında aynı anda düzenlenecek mitinglerden tüm dünyaya en güçlü şekilde haykırma zamanı. Onun için tüm Adanalıları Türk bayrakları ile birlikte, saat 16.30’da Adana İstasyon Meydanı’nda düzenlenecek ‘Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne bekliyoruz.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.