TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aladağ’da bayrak yürüyüşü

15 Temmuz darbe girişimine karşı Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın Demokrasimize ve irademize sahip çıkmak için milletimizi meydanlara davet etmesinin hemen ardından meydanlara çıkan ve ikinci bir emre kadar meydanlarda olacağını her fırsatta dile getiren Aladağlılar, 6ağustos cumartesi günü Aladağ Kaymakamlığı ve Aladağ Belediye başkanlığının düzenlediği, Aladağ Büyük Bayrak mitinginde tüm hainlere korku saldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2016 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2016 15:17
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Aladağ’da bayrak yürüyüşü

ADANA (İLKHABER) - Mitinge Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı AK Parti Adana Milletvekili Fatmagül Demet Sarı, AK Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç, Aladağ Kaymakamı A.Ziya Filizer, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, AK Parti Aladağ İlçe Başkanı Adem Yılmaz, tüm ilçe idari amirleri ve binlerce Aladağlı katıldı.

Aziz şehitlerimizin anısına saygı duruşu ve istiklal marşıyla başlayan programda, kuran tilavetinin ardından halka hitap eden Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik; vatanın gerçek sahiplerinin, 15 Temmuz akşamından bu yana, bıkmadan, usanmadan nöbete devam eden, elleri öpülesi vatandaşlar olduğunu ifade ettiği konuşmasına şöyle devam etti.

“‘Bu Hak davanın şerefli neferleri hepinizi sevgi, saygı ve en kalbi muhabbetlerimle selamlıyorum. Hain Fetö terör örgütüne göğsünü siper eden sizler, bu toprakların gerçek sahiplerisiniz. 1960’ta darbeciler Adnan Menderesi astılar. Ardından Özal’ı katlettiler. 15 Temmuzda bu kez hedeflerinde Cumhur Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan vardı. Her şeyi planlamış ve yine başaracaklarına inanmışlardı. Bir tek şeyi unutmuşlardı. Sizin imanınızı. Siz aziz milletimizin gerektiğinde elindeki sopayla tank kovalayabileceğini hesap edememişlerdi. Yer yüzünde İslam’ın son kalesi Türkiye’yi bu hainlere teslim etmediğiniz için hepinizi saygıyla selamlıyor, yarın ki büyük mitingde buluşmak üzere Allah’a emanet ediyorum.”

Programın devamında Başkan Akgedik, Aladağlı Şehitlerin ve 15 temmuzda şahadet şerbetini içen Adanalı Demokrasi Şehitlerinin ismini teker teker anons ederek rahmet diledi. Büyük bayrak mitingi, siyasi konuşmaların ardından sahne alan Mehteran ekibinin marşları ve ilahileri ile coşku içinde son buldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.