TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gündoğdu’dan Türkiye’nin geleceğine yatırıma devam

15 Temmuz akşamı ülkemizin karşı karşıya kaldığı hain darbe girişiminin büyük Türk milleti tarafından püskürtülmesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yatırımcıları rahatlatan açıklamaları piyasaları daha da canlandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2016 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2016 16:25
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Gündoğdu’dan Türkiye’nin geleceğine yatırıma devam

ADANA (İLKHABER) - 15 Temmuz akşamı ülkemizin karşı karşıya kaldığı hain darbe girişiminin büyük Türk milleti tarafından püskürtülmesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yatırımcıları rahatlatan açıklamaları piyasaları daha da canlandırdı. Ekonomik kriz çıkarmayı hedefleyen darbe girişimi hedefine ulaşamazken, Gündoğdu Holding-Vakıf, ülkemizin yarınlarının çok parlak olduğunu ifade ederek Çukurova bölgesindeki yatırımlarına son sürat devam ediyor.

YENİ MODERN EĞİTİM HİZMET BİNASI VE YATIRIMLARI

“Türkiye’nin Geleceğine Yatırıma Devam” diyerek güçlenen Gündoğdu Holding’in  Vakıf’ın da içerisinde olacağı yeni ek eğitim hizmet binasının inşaatı hiçbir şeyden etkilenmeyerek yükseliyor. Büyük bir kapalı alana sahip akıllı bina, mimari tasarımıyla yine göz kamaştırırken son teknolojiyi kullanacak. Gündoğdu Holding yeni merkez binasında çalışma ofisleriyle birlikte yeni dil laboratuarları, yeni sanat88 okulu, yeni müzik okulu, yeni robotiks-maker laboratuarları, yeni tiyatro salonu, yeni fen bilimleri laboratuarları, yeni 3D öğrenme laboratuarları, yeni fitness laboratuarları ve yeni gözlem evi bulunuyor. 

YATIRIMLARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ

Uluslararası Çocuk Üniversitesi (UÇÜ)  yatırımı, 2012 yılında İtalya’nın Sanremo kentinde yapılan törende “Eğitimin Oscarı” denilen “Global Education Award” ödülüne layık görülen, 60 ülkeden eğitimcilerin örnek proje olarak gösterdiği Çukurova bölgesinde eğitimin lideri olan, yeni açacağı okullarla 10 bin öğrenciyi hedefleyen ve şuan 25 Bin Kişilik Büyük Bir Aileye dönüşen Gündoğdu Holding-Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gündoğdu, ülkemizin geleceğinin eğitim ile şekilleneceğini okulların daha nice hapishaneler kapatacağına inandığını söyledi.

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

Gökhan Gündoğdu, geleceği eğitimin şekillendireceğini belirterek, “Biz 30 yıldır eğitimin içinde olan bir kurumuz. Çocuklarımız için daha yapacak çok işimiz var. Öğrencilerimiz ve mezunlarımızla büyük bir aile olduk ve büyümeye devam ediyoruz. Eğitim alanında bugüne kadar aldığımız Ulusal ve Uluslararası birçok ödül bizi daha da güçlendiriyor ve sorumluluğumuzu artırıyor ” açıklamasını yaptı.

ŞEHİT VE GAZİ ÇOCUKLARIMIZA HER ZAMAN SAHİP ÇIKTI

Gündoğdu Holding bünyesindeki Adana Gündoğdu Koleji (AGK) yıllardır şehit ve gazi çocuklarımıza her şekilde sahip çıkan bir eğitim kurumu olarak da büyük takdir görüyor. Gündoğdu Holding-Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gündoğdu, “Şehit ve Gazi Çocuklarımıza desteğimiz eksilmeden devam edecek. Ülkemiz eğitim ile daha da zirveye çıkacak bundan eminiz” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.