TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Devletimiz milletimiz sağ olsun

Hain darbe girişimi sırasında Ankara'da Gölbaşı Özel Harekat Merkezine yapılan saldırıda şehit düşen ikiz polis memurları Ahmet ve Mehmet Oruç, babası Ali Oruç, “Şehit babası olarak gururluyum”dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2016 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2016 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Devletimiz milletimiz sağ olsun

Devletimiz milletimiz sağ olsun

 

Bayram BULUT ADANA (İLKHABER)-Hain darbe girişimi sırasında Ankara'da Gölbaşı Özel Harekat Merkezine yapılan saldırıda şehit düşen ikiz polis memurları Ahmet ve Mehmet Oruç, babası Ali Oruç, “Şehit babası olarak gururluyum”dedi.

 

Hain darbe girişimi esnasında şehit olan ikiz polis memurları Ahmet ve Mehmet Oruç’un ardından bir ay geride kaldı. İkizlerden Ahmet Oruç'un geçtiğimiz yıl ocak, Mehmet Oruç'un ise ağustos ayında evlendikleri ve Ahmet Oruç'un eşinin şuan 8 aylık hamile olduğu öğrenildi. 

Şehitlerin ailelerinin acıları dinmek bilmezken acılı baba Ali Oruç gazetemize konuştu. Ali Oruç, yaşanan acıların bir daha tekrarlanmamasını istedi. Evlatlarını kaybetmenin üzüntüsü içerisinde olduğunu aktaran baba Oruç, “Benim ciğerim yanıyor ama başka analar, babalar ağlamasın. Benim temennim bu. Yazık, günah. Yani bu evlatlar boşu boşuna gidiyor. Bir hiç yerine. Benim 2 tane evladım gitti, şehit babası olarak çok gururluyum ama için yanıyor. Allah kimseye böyle bir acı vermesin. Devletimiz milletimiz sağ olsun” dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.