TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yüreğir Belediyesi asfalt ekipleri çalışıyor

Yüreğir’de Başkan Mahmut Çelikcan döneminde tamamlanan yolların uzunluğu, 20 yılda yapılan yolun iki katını geçti.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2016 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2016 16:23
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yüreğir Belediyesi asfalt ekipleri çalışıyor

Yüreğir Belediyesi asfalt ekipleri çalışıyor

 

 

 

ADANA (İLKHABER)-Yüreğir’de Başkan Mahmut Çelikcan döneminde tamamlanan yolların uzunluğu, 20 yılda yapılan yolun iki katını geçti. Yüreğir’de yolu olmayan mahalle ve köy kalmaması için çalışmalar büyük bir hızla ilerliyor. Yenidoğan Mahallesi’nde çalışmalarını tamamlayan ekipler Çotlu Mahallesi’nde tüm sokakları asfaltlıyor.

 

 

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ın göreve geldiği 2009 yılından bu yana tamamlanan yolların uzunluğu, 20 yılda yapılan yolun iki katını geçti. Tecrübeli bir Karayolcu olan Başkan Çelikcan yol yapımında, mesleği mühendisliğin  ‘Ustalık’ dönemini yaşıyor.   Başkan Çelikcan tecrübelerini Yüreğir için hizmete dönüştürüyor. Hedef;  girilmedik mahalle, sokak bırakmamak. Yenidoğan Mahallesi'nde çalışmalarını tamamlayan ekipler Çotlu Mahallesi’nde tüm sokakları asfaltlıyor. Çotlu Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi’ne ait bağlantı yollarının bir kısmı da sathi kaplama yol çalışmasına dahil edildi.

 

BAŞKAN ÇELİKCAN: “YÜREĞİR GELİŞİYOR, DÖNÜŞÜYOR”

 

Yüreğir’in çehresini değiştirecek kentsel gelişim ve dönüşüm projelerini başarıyla yürüttüklerini ve Yüreğir’i geleceğe taşımak için çok önemli adımlar attıklarını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan alt yapı ve yol çalışmalarını da aralıksız sürdürdüklerini söyledi. Göreve başladığı 2009 yılından buyana 510 bin ton sıcak asfalt, 600 bin metre kare kilitli parke ve 1 milyon 300 bin metre kare sathi kaplama çalışması yapıldığını vurgulayan Başkan Çelikcan Yüreğir’de yol sorununun büyük ölçüde çözüldüğünü belirtti.  Çotlu Mahallesi’nde yapılan çalışmaları denetleyen Başkan Çelikcan “İlçemizde yol sorununu büyük ölçüde çözdük. Ekiplerimiz Yenidoğan Mahallesi’ndeki çalışmalarının ardından Çotlu mahallemizde tüm sokakları asfaltlıyor. Bu arada diğer kurumlarla koordineli çalışırsak daha verimli hizmet üretiriz. Biz bu yolları yaptıktan sonra bir başka kurum ya da şirket gelip burada çalışma yapar, yapılan yolları kazarsa yapılan işin hiç bir anlamı kalmaz.  Bu konuya özellikle dikkat edilmesi gerekiyor. Vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olsun.” şeklinde konuştu.

 

Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getiren Çotlu Mahallesi sakinleri Başkan Çelikcan’a hizmetleri için teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.