TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ana isale hattında ki arıza çözülüyor

Mustafa Kemal Paşa Bulvarında ana isale hattında meydana gelen arıza nedeni ile Yüreğir İlçesi, köyleri ve Karataş ilçesine sular verilemiyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2016 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2016 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Ana isale hattında ki arıza çözülüyor

Ana isale hattında ki arıza çözülüyor

ADANA (İLKHABER)-Mustafa Kemal Paşa Bulvarında ana isale hattında meydana gelen arıza nedeni ile Yüreğir İlçesi, köyleri ve Karataş ilçesine sular verilemiyor.

Yüreğir İlçesi Mustafa kemal Paşa Bulvarından geçen 1000 mm. Çapındaki ana isale hattında meydana gelen arıza, ASKİ ekiplerinin müdahalesiyle  kısa sürede giderilmeye çalışılıyor.

Ekiplerin acil müdahalesiyle önce sular kesildi, trafik tek yönlü olarak verildi. Ardından hızlı bir şekilde kazı çalışmalarına başlanarak vatandaşların daha fazla etkilenmemesi için çalışmalara hız verildi.

ASKİ Genel Müdür Rahmi Pekar, Genel Müdür Yardımcısı Yüksel Durna ve Daire Başkanları da arızanın hızlı bir şekilde giderilmesi için Mustafa Kemal Paşa Bulvarına gelerek incelenmelerde bulundu.

Yetkililerden alınan bilgiye göre arızanın 5 saat içerisinde giderilerek saat 16:00 civarında suların verilmesi planlanıyor.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.