TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gençler zamanlarını okuyarak değerlendiriyor

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2016 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2016 15:14
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Gençler zamanlarını okuyarak değerlendiriyor

Bayram BULUT

 ADANA (İLKHABER)-Adana Hacı Ömer Sabancı İl Halk Kütüphanesi her yıl olduğu gibi bu yıl yaz tatili süresince binlerce ziyaretçiyi ağırladı.

Gençler kitap okumak ve ders çalışmak için kullandıkları kütüphanede, yerel ve yaygın basına ait günlük gazeteleri de okuma fırsatı buluyor. Gençler zamanlarını dışarıda boşa harcamak yerine kütüphaneye giderek kitaplardan gazetelerden bilgi edinerek geçirmeyi tercih ediyor. Kimileri ders çalışmak için kütüphanenin yolunu tutuyor. Kimileri ise merak ettikleri konuları araştırmak için kütüphanede ki yerini alıyor. Kütüphaneye gelenler ödünç kitap almayı da ihmal etmiyor. Sevdikleri roman, hikaye ve benzeri kitapları alan kişiler kitabı okuduktan sonra teslim edip yenisini alıyor. En çok kitap ödünç alıp okuyan kişilere zaman zaman hediyeler veriliyor.

 

Gençler, zamanlarımızı burada değerlendiriyoruz. Hem bilgi ediniyoruz, hem de dışarıda kötü alışkanlıklardan uzak duruyoruz. Kütüphanede kitapların yanı sıra günlük gazetelerde bulunuyor. Bu gazetelerden yerel ve ulusal alanda güncel bilgileri öğreniyoruz. Bizler kütüphaneyi çok seviyoruz” dediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.