TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni: Ayrılmaz bir bütünüz

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, 30 Ağustos Zaferi'nin, tarihi boyunca karşılaştığı tüm engelleri birlik ve beraberlik içinde, kardeşlik ruhuyla, inanç ve kararlılıkla aşan milletin gücünün ortaya koyulması bakımından büyük anlam ifade ettiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2016 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2016 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yeni: Ayrılmaz bir bütünüz

Yeni: Ayrılmaz bir bütünüz

 

 ADANA (İLKHABER)- AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, 30 Ağustos Zaferi'nin, tarihi boyunca karşılaştığı tüm engelleri birlik ve beraberlik içinde, kardeşlik ruhuyla, inanç ve kararlılıkla aşan milletin gücünün ortaya koyulması bakımından büyük anlam ifade ettiğini söyledi.

  Başkan Fikret Yeni, mesajında şu ifadelere yer verdi:

  “Tarih boyunca birlik ve beraberliğimizi yıkmaya tevessül eden her türlü girişimi, her türlü saldırıyı boşa çıkaran milletimiz, 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da elde ettiği büyük zaferle birlikte ayrılmaz bir bütün olduğunu tüm dünyaya ilan etmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlık ettiği büyük taarruz neticesinde işgal altındaki vatan topraklarımız düşmandan bütünüyle arındırılmış ve istiklal savaşımız hak ettiği büyük zaferle taçlanmıştır. 30 Ağustos’ta elde edilen bu zaferle birlikte, hepimizin ortak mirası olan Cumhuriyetimizin temelleri de atılmıştır. Bu bakımdan, 30 Ağustos bizim için çok özel bir anlam ve öneme sahiptir. Hepimiz için bir iftihar vesilesidir.”

  Başkan Fikret Yeni, “Bizlere düşen görev, Cumhuriyetimizi, birlik ve beraberlik içinde, bin yıldan bu yana sürdürdüğümüz kardeşlik ruhu içinde daha da yüceltmek ve güçlendirmektir.

  Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden bütün istiklal kahramanlarımızı rahmet ve şükranla anıyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.