TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Asılsız ihbar yapanlar cezalandırılmalı

Türkiye Yol-İş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar, asılsız FETÖ'cü ihbarı yapanların en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2016 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2016 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Asılsız ihbar yapanlar cezalandırılmalı

Asılsız ihbar yapanlar cezalandırılmalı

 

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER)-Türkiye Yol-İş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar, asılsız FETÖ'cü ihbarı yapanların en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini kaydetti.

Türk-İş 4. Bölge Temsilciliği’nde düzenlenen basın toplantısına katılan Türkiye Yol-İş Sendikası Genel Başkanı ve Türk-İş Genel Mali Sekreteri Ağar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ)’nün darbe girişiminin ilk olmadığını ileri sürdü. Ağar, FETÖ’nün ilk kumpasının 17-25 Aralık olduğunu, başarılı olamayınca da 15 Temmuz kalkışmasına giriştiklerini söyledi. Geçmişteki darbe girişimlerinde halka helikopterlerle, tanklarla ateş açılmadığını anlatan Ağar, “15 Temmuz'da bu harekat gerçekleşseydi bugün bu salonda yoktuk. Belki de birçoğumuz Ankara Mamak'ta kazılan çukurların içinde canlı canlı gömülecektik. Ama bu asil millet tankların, topun önüne çıktı, tankların altına yattı, bu ülkeyi teslim etmedi. Demek ki millete rağmen hiçbir şey olamadığını bir daha gösterdi milletimiz” dedi.

Türk milletini kabul edecek başka bir ülkenin olmadığına dikkat çeken Ağar, “Olası bir savaş halinde Türk milletini Suriyeliler gibi kabul edecek bir ülke yok. Bunun için birlik beraberliğimizi koruyarak bu tür girişimlere 15 temmuzda olduğu gibi karşı çıkalım.  Birde önemli bir konu olan asılsız ihbarlar var. İhbar asılsız ise asılsız ihbarlar da cezalandırılmalı. Vatandaşın suçu yoksa veya birbirinden hoşlanmamıştır, düşmandır, bunlar FETÖ'cü olarak nitelendirilince adliyedeki savcılar bu asılsız ihbarlarla mı uğraşacak? Elbette ki nerede FETÖ'cü varsa bu ülkenin hainidir, vatan hainidir” ifadelerini kullandı.

 Türk-İş Adana Bölge Temsilcisi Edip Gülnar ise, 15 Temmuz darbe girişimine karşı herkesin kenetlendiğini hatırlatarak, “Türkiye'miz çok önemli bir bölgede olduğu malumlarınız. Onun için de bu bölgede lider konumuna gelmesinden rahatsızlık duyan başta Amerika olmak üzere emperyalist güçler destek verdikleri terör örgütlerinin PKK, IŞİD ve PYD'nin bu saldırıları asla amacına ulaşmayacaktır” diye konuştu.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.