TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Cımcılık” eden festival

Adana’nın sıcağında vatandaşları serinletmek isteyen Seyhan Belediyesi tarafından ilginç bir festival gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2016 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2016 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
“Cımcılık” eden festival

“Cımcılık” eden festival

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER)-Adana’nın sıcağında vatandaşları serinletmek isteyen Seyhan Belediyesi tarafından ilginç bir festival gerçekleşti. Cımcılık ismi verilen festivalde 7’den 70’e herkes birbirini ıslatarak serinledi.

Seyhan Belediyesi ve Adanacity işbirliğiyle Adana Cımcılık Festivali düzenlendi. Seyhan Yaşar Kemal Kültür Merkezi önünde düzenlenen festival için ilk önce belediyenin sulama arazözleri getirildi. Ardından ise festivale katılmak isteyen vatandaşlar alana alındı. Birbirlerine su tabancalarıyla, su balonlarıyla ve su şişeleriyle saldıran vatandaşlar “cımcılık” oldu.  Kimileri hızını alamayarak arazözdeki hortumu alarak alandaki herkesi ıslattı. Festivali görüntülemek isteyen basın mensuplarının dahi ıslandığı festivalde 7’den 70’e herkes gönüllerince eğlendi.

Adana’daki bazı bisiklet tutkunları da bisikletleriyle birlikte festivale katıldı. Bisikletlilerin araçlarının üzerinde birbirlerini ıslatmaları ilginç görüntüler oluşturdu. Tek bisiklette bulunan 2 kişinin aynı bisiklet üzerindeki su savaşı ise görenleri gülümsetti. Adana’nın yerel Rap söyleyen grupları da festival boyunca kurulan platformda sahne aldı. Hem serinleyen hem eğlenen vatandaşlar organizeyi yapan Seyhan Belediyesi’ne teşekkür etti.

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.