TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arıkan’dan Rektör Tümay’a ziyaret

Adana Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Kürşat Arıkan, yeni atanan Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tümay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2016 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2016 17:34
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Arıkan’dan Rektör  Tümay’a ziyaret

ADANA(İLKHABER) - Adana Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Kürşat Arıkan, yeni atanan Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tümay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektör Tümay'ı makamında ziyaret eden Genel Sekreter Arıkan, Tümay'a yeni görevinin hayırlı olması dileklerini belirterek, başarılar diledi.
Sağlık alanında yapılabilecek Ar-Ge çalışmaları, sağlık çalışanlarının master ve doktora imkanları, kurumsal biomedikal mühendisliğinin önemi, enerji verimliliği ve çevre dostu projelerin konuşulduğu ziyarette ayrıca kurumlar arası  hizmet kalitesinin artırılması amaçlı yapılabilecek proje tabanlı inovatif çalışmalar  ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.


Adana Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Kürşat Arıkan “üniversite ve sağlık sektörü arasındaki işbirliğinin şehrimize ve ülkemize çok ciddi katkılar sağlayacağı aşikardır. Bizler her türlü desteğe ve işbirliğine açığız, burası bizim memleketimiz en iyi hizmeti vermek boynumuzun borcu. Üniversitemiz ile işbirliği konusunda bizlere düşen ne görev olursa ilimiz adına yapılacak her projede her zaman destek için hazırız” dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Mehmet Tümay ise, üniversite ve sağlık kuruluşlarının işbirliğinin önemine değinerek, uyum içerisinde çalışmanın Adana'ya değer katacağını söyledi. Tümay biz göreve hizmet vermek amacıyla geldik, üniversitemizin etkili ve kompakt bir üniversite olmasını istiyoruz  bu vizyon hepimizde var inşallah memleketimiz için çok hayırlı işler yapacağız. Üniversitemiz birçok projelere imza atarak  ilimiz de hayata geçirdi. Önümüzdeki dönemde de ortak  projelerin ivme kazanacağına inanıyorum.'' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.