TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taşova “Milletimiz birlik ve beraberlikten asla taviz vermeyecektir”

Kurban Bayramı dolayısıyla Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’nde geleneksel olarak bayramlaşma gerçekleştirildi. Bayramlaşmaya çok sayıda idari ve akademik personel katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2016 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2016 15:29
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Taşova “Milletimiz  birlik ve beraberlikten asla taviz vermeyecektir”

Taşova “Milletimiz  birlik ve beraberlikten asla taviz vermeyecektir”

 

ADANA (İLKHABER)-Kurban Bayramı dolayısıyla Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’nde geleneksel olarak bayramlaşma gerçekleştirildi. Bayramlaşmaya çok sayıda idari ve akademik personel katıldı.

 

Kurban Bayramı dolaysıyla Balcalı Hastanesi’nde her yıl geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma töreninde idari ve akademik personel bir araya gelerek bayramlaşma fırsatı buldu.

 

Törene Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yeşim Taşova, Başhekim Yardımcıları Dinçer Yıldızdaş, Mustafa Balal, Tamer İnal, Hastane Baş Müdürü Ali Önal ve müdür yardımcıları olmak üzere akademik ve idari personel katıldı.

 

Hipokrat Salonu Fuayesinde gerçekleşen ve oldukça sıcak bir ortamda geçen bayramlaşma törenin de bir konuşma yapan Başhekim Yeşim Taşova, ülkenin son derece hassas bir süreçten geçtiğine vurgu yaparak devletin tüm gücüyle terör yapılarıyla mücadele ettiği bugünlerde bayrağımıza vatanımıza daha da sıkı sıkıya sarılarak demokrasiye sahip çıkmanın önemine değindi. Taşova bayram gibi böyle özel günlerde dayanışma birlik ve beraberlik ruhunun daha bir önem kazandığının altını çizerek 15 Temmuz gecesi Milletin  bu birlik ve beraberlik ruhundan asla taviz verilmeyeceğine dair destansı bir duruşu gösterdiğine işaret etti. Taşova “bu vesile ile tüm çalışanlarımız ve Millet’imizin Kurban Bayram’ını canı gönülden kutluyorum” dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.