TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiçeği burnunda avukatlar

Adana Barosu’nda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan Nihat Topçu (Erciyes Üniversitesi), Fatma Eski (Gaziantep Üniversitesi), İpek Coşan (Çukurova Üniversitesi), İlkay Yıldız (Çağ Üniversitesi) ve Mihriban Tuna (Melikşah Üniversitesi) düzenlenen törenle ruhsatnamelerini aldılar.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2016 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2016 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Çiçeği burnunda avukatlar

Çiçeği burnunda avukatlar

 

ADANA(İLKHABER) - Adana Barosu’nda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan Nihat Topçu (Erciyes Üniversitesi), Fatma Eski (Gaziantep Üniversitesi), İpek Coşan (Çukurova Üniversitesi), İlkay Yıldız (Çağ Üniversitesi) ve Mihriban Tuna (Melikşah Üniversitesi) düzenlenen törenle ruhsatnamelerini aldılar. 


Adliye içerisindeki Mahmut Esat Bozkurt Salon'unda gerçekleşen törende Adana Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Sabahattin Gümüş, bir konuşma yaptı. Genç meslektaşlarını ve ailelerini kutlayan Av. Gümüş, " Aramıza katılmanızdan dolayı mutluluk duymaktayız. Esas büyük takdiri ve teşekkürü ruhsatı almanızda büyük emeği olan aileler hak ediyor. Böyle ailelere sahip olduğunuz için ne kadar iftihar etseniz yeridir. Sizlerin aramıza katılmasıyla baromuz taze kan ve güç kazanmıştır" dedi. 

"HAKLARIMIZ BİRER BİRER ELİMİZDEN ALINIYOR"


Av. Gümüş, şöyle devam etti:


"Malesef ülkemiz hukuk alanında hiç hoş olmayan günlerden geçiyor. Avukatlık mesleğinin icrası her gün biraz daha zorlaşıyor. Kazanılmış haklarımız birer birer yok ediliyor. Bu mesleği saygınlığı içerisinde yapmak çok zor. Meslek ahlak kurallarına sonuna kadar uymalısınız, meslektaşlarına karşı sevgi, saygı içerisinde olmalısınız.  Müvekkilerinizin menfaati için asla birbirinize karşı kırıcı olmayın. Çünkü meslektaşlarınızla hep yüz yüze bakacaksınız. "


Törende, Adana Barosu Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Veli Küçük, Av. Nevzat Elçi, Av. İskender Gökçeli, Av. Gamze Vardar da hazır bulundu. 


Genç avukatlara cübbelerini ise, Av. Mustafa Attaroğlu, Av. Ali Volkan Özgüven, Av. Fikret Adamhasan, Av. İsmail Demirdüzen ve Av. Hasan Alkan giydirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.