TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trafik çilesi

Adana’da kent merkezinde yaşanan trafik sıkışıklığı sürücüleri, yayaları ve yolcuları mağdur ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2016 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2016 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Trafik çilesi

Trafik çilesi

Bayram BULUT/ÖZEL HABER

ADANA (İLKHABER)-Adana’da D-400 Karayolu’nun üzerinde bulunan alt geçidin üstünün kapanması nedeniyle kapatılan yol ve okulların açılmasıyla kent merkezinden yoğun trafik kuyrukları oluşmaya başladı.

Yaşanan uzun kuyruklar nedeniyle D-400 Karayolu, Kızılay Caddesi, Küçük Saat Meydanı civarında bulunan yollar, çevre yolu ve Kuruköprü istikametinde seyreden sürücüler adeta isyan etti. Özellikle kent merkezinde toplu taşıma araçlarının saatli çalışması nedeniyle zaman zaman sürücüler arasında gergin anlar yaşandı. Toplu taşıma aracı sürücüleri çarşı merkezine diğer araçların girmesiyle trafiğin bu hale geldiğini savundu. Çileye dönen trafik kuyruğu nedeniyle yayalarda karşıdan karşıya geçmekte güçlük çekti.

Sürücüler yaşanan bu yoğunluğun kendilerine çile çektirdiğini vurguladı. Yetkililerin bu durumu hiç mi görmediğini belirten sürücüler, “Artık çarşı merkezi trafiği kaldırmıyor. Sürücüler saatlerce çarşı merkezinden çıkmak için uğraşıyorlar. Kimi zaman kazalar oluyor. Yolcular gidecekleri yerlere ulaşamıyorlar. Kent merkezinde yıllardır süre gelen bu çileyi artık yetkililer bir görsünler ve bir çözüm bulsunlar. Çarşı merkezine yaya toplu taşıma araçlarının girmesine izin verilmesin ya da diğer araçların girişleri yasaklansın. Aksi takdirde bu çilenin biteceğine inanmıyoruz. Artık sürücülerin ağzından çile şarkısı dolanıyor. Yetkililerin bu çileyi biran evvel bitirmelerini istiyoruz” dediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.