TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkeş, konteyner kentleri ziyaret etti

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Kilis’te bulunan Öncüpınar konteyner kenti ile Elbeyli konteyner kentini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2016 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2016 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Türkeş,  konteyner kentleri ziyaret etti

Türkeş,  konteyner kentleri ziyaret etti
 
KİLİS (İHA) - Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Kilis’te bulunan Öncüpınar konteyner kenti ile Elbeyli konteyner kentini ziyaret etti.
Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, beraberinde protokol üyeleri ile birlikte ilk önce 14 bin Suriyeli’nin barındığı Öncüpınar konteyner kentini ziyaret etti. Öncüpınar Konteyner kentinde bulunan Ana sınıfı öğrencilerin gösterileri ile İstiklal Marşını ve bayrak şiiri okumalarını dinledi.Türkeş, engelli öğrenciler bir araya geldi. Öncüpınar konteyner kent içerisinde bulunan hastaneyi gezerek, hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek, doktorlardan bilgi aldı. Daha sonra Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, iki katlı olarak inşaat edilen yeni konteyner kenti ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Bir süre Suriye tarafını konteynerlerden izleyen Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, daha sonra 25 bin kişilik dünyanın en büyük konteyner kenti olan Elbeyli konteyner kentine geçti. Elbeyli konteyner kentinde kurulan pazarı da ziyaret eden Türkeş, sosyal tesisleri gezdikten sonra Halep Evi’ni ziyaret ederek Suriyeliler ile bir araya geldi. Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, karayolu ile Gaziantep’e hareket etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.