TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilgisi hanımlara geliri çocuklara

Çukurova GİAD Kadın Platformu “Kadın ve moda” konferansıyla İmaj Uzmanı Rüzgar Mira Okan’ı Adanalı hanımlarla buluşturuyor

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2016 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2016 14:44
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Bilgisi hanımlara geliri çocuklara

Bilgisi hanımlara geliri çocuklara

 

 

ADANA(İLKHABER) - Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) Kadın Platformu’ndan muhteşem bir organizasyon daha. Çukurova GİAD Kadın Platformu, kişisel marka, stil ve imaj uzmanı Rüzgar Mira Okan’ı Adanalı hanımlarla buluşturacağı, ‘Kadın ve Moda’ konulu konferans düzenledi. Bu konferansın geliri kanser hastası çocuklar için harcanacak.

  Derneğin sosyal faaliyetlerinin artmasını, daha etkin hale gelmesini sağlamak amacıyla dernek bünyesinde oluşturulan, kurulduğu günden bu yana çeşitli etkinliklere imza atan Çukurova GİAD Kadın Platformu, bu kez, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Onkoloji Servisi yararına organizasyon için kolları sıvadı. Bu çerçevede “Kadın ve Moda” konulu konferans düzenlendi. Kişisel marka, stil ve imaj uzmanı Rüzgar Mira Okan’ın konuşmacı olarak katılacağı konferans 25 Ekim’de Hiltonsa’da yapılacak.

  Organizasyonla ilgili çalışmaları yürüten Çukurova GİAD Kadın Platformu Yetkilisi Zehra Sakarya, “İstanbul Moda Akademisi’nde de ders veren Rüzgar Mira Okan’ı Adana’da ağırlayacak olmanın heyecanını ve bu etkinliğimizle birlikte hasta çocuklarımıza yardım uzatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hanımların kendini ve stilini keşfetmeleri, stil, moda ve sezon trendleri ile ilgili bilgiler aktaracak olan Rüzgar Mira Okan’ın konuşmacı olarak katılacağı konferansın davetiyeleri derneğimizden temin edilebilir. Katılım sayısını sınırlı tutulan bu organizasyona tüm hanımları bekliyoruz. Bu konferansta stil ve modayla ilgili çeşitli bilgileri alacak olan hanımlar, katılımları ile kanser hastası çocuklarımızın tedavilerine de katkı sağlamış olacaklar. Konferansımız bu nedenle çok anlamlı bir etkinliğimiz olacak” dedi.  Beymen, Adana HiltonSA, MAC, Segatour’un sponsorluğunda gerçekleşecek konferansta ‘kendini ve stilini keşfet’, ‘stil, moda ve sezon trendleri’ ile ilgili bilgilerin aktarılacağını kaydeden Zehra Sakarya, profesyonel iş yaşamındaki birçok kişiye kişisel marka ve stil danışmanlığı hizmeti sunan “Kendi Stilini Yarat” kitabının yazarı Rüzgar Mira Okan’ın konferansının kaçırılmayacak program olduğunu söyledi.

  NELER YAPTILAR?

  Ömer Faruk Sakarya’nın Çukurova GİAD başkanlığına getirilmesinin ardından 8 Mayıs 2012’de kurulan Kadın Platformu, Adana Huzurevi’nin sakinleri ve Sevgi Evleri’ndeki çocuklar için çeşitli organizasyonlar gerçekleştirdi. Dernek üyelerini kaynaştıran ‘Yaza veda’ etkinlikleri, kadınlara ve anne-babalara yönelik konferansları düzenleyen Kadın Platformu, bazı ilkokulların sınıflarına bilgisayar, yazıcı ve sinevizyon, öğrencilere kırtasiye, İngilizce ve Türkçe sözlükler yardımı, dar gelirli ailelerin çocuklarına bayramlık yardımı yaptı. Adana Valiliği’nin koordinatörlüğündeki ‘Benim Mahallem Canım Mahallem Projesi’ne destek de veren Çukurova GİAD Kadın Platformu, huzurevi bünyesindeki Küçük Evler Projesi kapsamında 2’si Başkan Ömer Faruk Sakarya ve ağabeyi İskender Sakarya, 2’si de dernek üyelerinin desteğiyle yaptırılan 4 küçük evin tefrişatını gerçekleştirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.