TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanasporlu futbolcuların karnesi

Lige verilen ara öncesi Spor Toto Süper Lig’in en organize ve taktik disipline uyan en iyi takımlardan biri olarak gösterilen Atiker Konyaspor karşısında oynadığı oyunla umut veren Adanaspor, Kardemir Karabükspor karşısında beklenilmeyecek kadar kötü bir futbol ortaya koydu.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2016 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2016 15:21
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Adanasporlu futbolcuların karnesi

Adanasporlu futbolcuların karnesi

Lige verilen ara öncesi Spor Toto Süper Lig’in en organize ve taktik disipline uyan en iyi takımlardan biri olarak gösterilen Atiker Konyaspor karşısında oynadığı oyunla umut veren Adanaspor, Kardemir Karabükspor karşısında beklenilmeyecek kadar kötü bir futbol ortaya koydu.

Adana’nın Turuncu-Beyazlı ekibi Karabükspor karşısında erken yediği golün şokunu atamazken kalesinde ikinci golü gördü. İkinci yarıda harcanan çaba Adanaspor’a puan olarak dönmedi.

Cumartesi gecesi oynanan Kardemir Karabükspor maçında sahada ter döken oyuncuların tek tek değerlendirmesi ise şöyle:

 

HAYRULLAH

Duran bir top vuruşu ceza alanına geldiğinde, önceden çıkıp müdahale etmeliydi. Dakika 5 gol 1 olunca (!) Hayrullah’ın kale duruşu güvensizlik içerisine girdi. Kendine verilen şansı kötü kullandı. Bir takımda kaleci önemi fark edilmeli. Kardemir Karabük maçında telaşlı idi….

Emre Uğur

Karabük adına gelişen ataklarda, koşu yollarında geride kaldı. Hatta rakibi kovalarcasına arka planda kaldı. Karabük hücum etkinliğinde artılardan çok eksileri görüldü. Orta alanda ki arkadaşlarına servis yapamadı. Gereksiz sarı kart gördü. Futbol yanı Karabük karşısında sınıfta kaldı.

DİDİ

Adanaspor formasını giyen ekibin içinde kaybolan isimlerden biriydi. Takımının defansif görevinde, görevsizlik içindeydi. Bir vücut çalımına yenik düştüğü anlar çoktu. Kardemir Karabük’ün özellikle yabancı oyuncuları karşısında görevini yapamayanlar arasında Didi’nin adı da vardı.. 

RAMOS

Yüksek topların çoğunu Karabük takımından  Yatabare ile Traore’ye kaptırdı. Adanaspor’un kalesinde gördüğü ilk golde, kendini doğru gelen topu kafa darbesiyle önleyebilirdi. İkinci golde de kontrolsüz yer tutuşu gözden kaçmadı. İkinci yarıda biraz olsun görüntüde yer aldı. Vasat çizgide kaldı.

RENAN

İkinci golün yapılış öncesi ayağındaki topu Ronei yerine rakip takım oyuncusuna yaptı. Böylece kontur pozisyonda kaldı. Kaptırdığı topun arkasında koşamadı. Çift sarı kart sonrası kırmızı kart gördü. Takımını sahada on kişi bıraktı. Eski Renan’dan eser yoktu. Takımına fayda sağlayamadı.

RENAN DİNİZ

Adanaspor forması altında ayakta durmaya çalışan tek futbolcuydu. Gayreti beraberlik golünün gelmesine yetmedi. Yalnız koşu alanında yeterli efor dışı vardı. Turuncu Beyazlıların oyun tutturamadığı noktaların içinde boğuldu. Yan ve geri pası çok yaptı. Artılardan yana vasatı geçemedi…

TEVFİK

Adanaspor’un sahadaki tek mücadeleci ismi olarak not aldı. Yalnız; kendinden beklenen asist yanı özellikle Magaye’ye yerinde top gönderemedi. Rakip kale çerçevesine uzaktan da olsa şut atma isteği bu kez Tevfik’te yoktu. Yerini 81.dakikada Sami Can’a bıraktı. Takımına puan kazandıracak yönü yetersiz kaldı.

RENAN DA SILVA

Takım arkadaşları gibi ilk yarıda etkin futbol oynayamadı. Adanaspor’un puan alabilmesi adına yeterli pozisyonlar içerisine giremedi. Girdiklerini de kaybetti. Turuncu Beyazlı takım için umut vermesi gereken futbolculardan biri olmasına rağmen Kardemir Karabük oyuncuları arasında zayi ilanı verdi..

KOMAN

On bir kişi arasında tek parmakla gösterilecek futbolcu olarak tribünde göze çarptı. Verdiği pasları geri alamadı. Ön oyuncalar ile gol düşündü. Son vuruşlarda etkin krampon olsa da Kardemir Karabük kalecisi Ahmet Şahin’i geçecek ölçüde olamadı. En azından beraberlik golü bulabilir yanı vardı.

MAGAYE

Her ne kadar efor sarf etse de, Karabük takımından Barış Başdaş’ın kontrolü dışına çıkamadı. Penaltı atışından tek gole imza attı. İkinci gol şansı olan ceza atışını değerlendirebilseydi (!) Adanaspor sahadan bir puanla ayrılırdı. Golcü kimlik olarak alındı. Ama hâlâ göze çarpar futboluna tanık olunmadı…

RONEI

Çabası vardı. Yeterli olmadı. Takım oyununda renkli bir kimlik içinde olmadığı gibi yüksek toplarda, kazandığı top yok denecek kadar azdı. Ronei’de koşan ayaklardan biri değildi. Adanaspor’un güvenilebilir yabancı oyuncular arasında daha pozitif olması gerekir. Çünkü oyunda az hizmet de bulundu..

DA SILVA

Kardemir Karabük defans isimleri Hakan, Dany, Barış arasında kayboldu. Adanaspor’un gol umudu olsa da umutsuzluk yanı, ayağına geçirdiği topları değerlendirememe yönüyle tribünden fark edildi. Adanaspor’a artık puan kazandıracak futbol oynamalı. Çünkü Adanaspor’a bunun için alındı…

AHMET DERELİ

Müsabakanın akışında 66. dakikada yer aldı. Kardemir Karabük karşında etkin olduğu söylenebilir. Çünkü, Hakan’a “penaltı” yaptırdı. Turuncu Beyazlı Adanaspor’un tek golü Ahmet Dereli’nin etkinliği sonrası penaltıdan da olsa geldi. Kenarda bu kadar kalmamalı. Oyuna geç alındı….

SAMİ CAN

Oyuna Tevfik ile değişiklik ile alındı. Maçın akışında uzatma bölümü hariç 9 dakika görüldü. Bu zaman dilimi içinde sarı kart cezası aldı. Adanaspor için vaz geçilmezler arasında. Nedense teknik direktör Hırvat Krunoslav Jurcic, Sami Can’ı kenarda daha çok (…) düşünmekte. Artıları beklenmekte..

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.