TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Obua sanatçısı Llimera öğrencilerle buluştu

Akademisyen, obua sanatçısı Prof. Dr. Vicente Llimera, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Devlet Konservatuvarı öğrencileri ile masterclass gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2016 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2016 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Obua sanatçısı Llimera  öğrencilerle buluştu


ADANA (İHA) - Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müdürlüğü’nün desteği ile Müzik Bölümü Üflemeli-Vurmalı Çalgılar Ana Sanat Dalı’na bağlı Obua Sanat Dalı öğrencileri dünyaca tanınmış akademisyen, obua sanatçısı Prof. Dr. Vicente Llimera ile ders yapma şansı yakaladı.
Castellon’daki İleri Müzik Konservatuvarı’nda Profesör ve Valencia Senfoni Orkestrası’nın da solisti olan Prof. Dr. Llimera deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. İleri Müzik Diploması, Müzik Yaratıcılığı ve Estetiği alanında yükseköğretim mezunu olan Prof. Dr. Llimera’nın dersine Üflemeli-Vurmalı Çalgılar Ana Sanat Dalı’na bağlı öğrencilerin yanı sıra diğer sanat dalı öğrencileri ve öğretim elemanları da katıldı.
Öğrenciler ve akademisyenler Prof. Dr. Vicente Llimera’nın usta öğreticiliğinden ve çalıcılığından çok etkilendiklerini söyledi. Prof. Dr. Llimera, konservatuvar öğrencilerine uzun zaman ayırarak yaptığı masterclass sonunda öğrencilerin özenle seçilmiş yetenekli ve istekli olduklarını söyledi.
Masterclass bitiminde usta sanatçı Prof. Dr. Vicente Llimera’ya ÇÜ Devlet Konservatuvarı Yönetimi tarafından teşekkür plaketi takdim edilirken, öğrencilere de katılım belgesi verildi. 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.