TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ceyhan projeleri Ankara’da masaya yatırıldı

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2016 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2016 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Ceyhan projeleri Ankara’da masaya yatırıldı

 

 

 

 

 

ANKARA- AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Ceyhan Kaymakam Mustafa Ünlüsoy, Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can ve Ceyhan Ticaret Odası yönetimi  ile bir araya gelerek,  Ankara’da Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Ersan Aslan ile toplantı yaptılar. Toplantıda Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Genel Müdür, Daire Başkanı, Uzman ve Hukuk Müşavirlerinden ilgili yetkililer de katıldı.

 

Yaklaşık iki saat süren toplantı iki bölümden oluştu.

 

Birinci bölümde Ceyhan Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi projesi çalışmasında ortaya çıkan kamulaştırma sorunları ve teknik sorunlar Bakanlık Bürokratları tarafından katılımcılara sunuldu.

 

İkinci bölümde ise, Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi projesinin ivedilikle hayata geçirilecek adımların atılması noktasında görüş alış verişi yapıldı.

 

Ceyhan Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi projesi çalışmasında ortaya çıkan kamulaştırma sorunları ve teknik sorunlar bizzat Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Ersan Aslan tarafından tek tek  kaleme alınarak kısa, orta ve uzun vadeli çalışma listesi oluşturuldu. Listede yer alan maddeler Aslan tarafından tasnif edilerek bakanlık bürokratlarına ve katılımcılara görevlendirme şeklinde dağıtıldı.

 

Toplantıda kurumların çalışma senkronu ve iletişiminin tam sağlanarak sorunların çözülebileceği vurgulandı.

Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi noktasında Sayın Aslan bürokratlarına talimat vererek başvuru safhalarında Ceyhan Ticaret Odası yetkililerine her konuda yardımcı olunmasını ve en kısa zamanda işlemlerin bitirilerek en yakın yatırım programına yetiştirilmesini istedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.