TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özlenen tesis

Türkiye Emekliler Derneği tarafından Ankara Kızılay’da yapılan emekli misafirhanesi 16 Kasım’da hizmete giriyor

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2016 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2016 14:27
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Özlenen tesis

 

 

ADANA(İLKHABER) – Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) genel merkezi tarafından Ankara Kızılay’da üyelerinin mini aidatlarıyla yaptırılan emekli misafirhanesi 16 Kasım 2016’da düzenlenecek bir törenle hizmete giriyor. 107 yataklı misafirhanenin açılacak olması emekliler dünyasında büyük bir heyecan yarattı.

TÜED Adana Şube Başkanı Seyfi H. İyiyürek, yapımı tamamlanan ve hizmete gireceği günü bekleyen misafirhane ile ilgili yaptığı açıklamada,  bu tesisin emekliler için özlenen bir tesis olduğunu ifade etti. Genel merkezin kılı kırk yaran bir anlayışla misafirhanenin yapımını üstlendiğini açıklayan Başkan İyiyürek, şunları dedi:

“Bu misafirhanemiz emekli kardeşlerimize hizmet verecektir. Başkent Ankara’da işi olanlar, ya da Ankara’yı gezmeye gidecek olan Türkiye’nin dört bir yanında faaliyette bulunan TÜED şubelerine üye emeklilerimiz, burada rahatça kalabilecekler. Yılda bir kez aidat ödeyen emekli kardeşlerimiz 4 yıldızlı otel konforunda olan misafirhanenin tüm imkanlarından yararlanacaktır. Misafirhanesine gelecek olan emekli kardeşlerimiz sabah kahvaltısı hizmetini alacak tesise günlük küçük bir ücret ödeyecek. Emekli kardeşlerimiz, tesisten yararlanacağı her türlü imkanı bulacaklardır.

Üyelerin mini aidatlarıyla yapılan bu tesisin doğmasında emeği geçen Genel Başkanımız Kazım Ergün’e, yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyoruz. Tesisimiz emekliler dünyasına hayırlı uğurlu olsun.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.