TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sazlı, sözlü özlem dindi

Adana Tabip Odası Emekli Hekimler Komisyonu tarafından düzenlenen etkinlikte emekli doktorlar bir arada olmanın keyfini çıkardı

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2016 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2016 14:29
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Sazlı, sözlü  özlem dindi

ADANA(İLKHABER) - Adana Tabip Odası Emekli Hekimler Komisyonunca DSİ Tesislerinde düzenlenen kahvaltıda emekli hekimler bir araya geldi.

EMEKLİ HEKİMLER SOSYAL HAYATIN İÇİNDE OLMALI

Adana Tabip Odası Emekli Hekimler Komisyonu Üyeleri Dr. Alper Pişkin, Dr. Şule Dönmez ve Dr. Salim Canoğulları, etkinlikle ilgili yaptıkları açıklamada şunları dedi:

“Faaliyetlerimize geçtiğim yıl başladık. Her hafta emekli olmuş bir meslektaşımızı ziyaret ediyoruz. Çok güzel bir ortam oluştuğu gibi yoğun geçen çalışma hayatımızda yaşama dair ıskaladığımız güzellikleri paylaşıyoruz. Emekli hekimlerimizi evlerinden dışarı çıkartmak istiyoruz. Sosyal hayatın içerisinde olsunlar istiyoruz. Şuan çalışan hekimlerin hepsi geleceğin emeklisi. Onlarında etkinliklerimize katılarak bizlere gençlik aşısı yapmalarını bekliyoruz.”

HEKİMEVİ’NİN YENİDEN AÇILMA MÜJDESİ

Türkiye’de ilk ve tek olan Adana Hekimevi’nin daha önce kapatıldığını hatırlatan Dr. Salim Canoğlları, Sağlık Bakanı Dr. Recep Akdağ’ın talimatlarıyla yakında tekrar hizmete açılacağını müjdeleyerek, “Hekimevi’nin bizce manevi değeri büyüktür. Çünkü Emekli Hekimler Derneği Adana Başkanı Dr. Alper Pişkin, Sağlık İl Müdürlüğü döneminde çok uğraşlar vererek Adanaya kazandırmıştı. Bu yer biz hekimlere lazım.” diye konuştu.

Emekli hekimleri buluşturan kahvaltı, Dr. Hamza Avcı ve Dr. Süleyman Aslaner’in çaldığı enstrümanlar eşliğinde şarkılar söylenmesi ile son buldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.