TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana’da gondol sefası

Doğu Anadolu bölgesinde soğuk havalar etkisini gösterirken Adana’da ise hala yazdan kalma günler yaşanmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2016 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2016 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Adana’da gondol sefası

Adana’da gondol sefası

Bayram BULUT /ÖZEL HABER

ADANA (İLKHABER)-Doğu Anadolu bölgesinde soğuk havalar etkisini gösterirken Adana’da ise hala yazdan kalma günler yaşanmaya devam ediyor. Adanalılar sıcak havanın keyfini gondola, bisikletle, deniz bisikletiyle ve parklarda dolaşarak çıkartıyor.

Doğu Anadolu bölgesinde soğuk hava etkisini gösterirken kimi illerde yılın ilk karları dahi yağmaya başladı. Ama sıcak iklimi ile bilinen Adana’da ise hala yazdan kalma günler yaşanmaya devam ediyor. 31 dereceleri bulan hava sıcaklığında vatandaşlar kendilerini her zaman olduğu gibi parklara ve nehir kenarlarına atıyor. Kimi piknik yapıyor. Kimi ise yürüyüşle son sıcak havaların tadını çıkartmaya çalışıyor.

GONDOL KEYFİ

Sıcak havada gezintiye çıkan Adanalılar Adana Büyükşehir belediyesi tarafından Seyhan Nehri Kıyısı’nda yapılan gondol Marinaya’da gelmeyi ihmal etmiyor. Burada yer alan gondollara ücret ödeyerek binen vatandaşlar, nehrin içerisinde kısa bir turlar atarak dolaşıyor. Seyhan Nehri içerisinde turlar düzenleyen gondollar vatandaşlar tarafında ilgiyle karşılanıyor.

TERCİH DENİZ BİSİKLETİNDEN YANA

Gondola binmek istemeyenler ise, deniz bisikletine binerek nehir içerisinde gezintiye çıkıyor. Vatandaşlar deniz bisikletiyle hem spor yaptıklarını hem de nehrin içerisinde gezme fırsatı bulduklarını anlatıyor. Deniz bisikletinin fiyatının daha uygun olduğunu söyleyen Adanalılar, bu araca da yoğun ilgi gösteriyor.

GEZİ BİSİKLETİ

Seyhan Nehri içerisinde vakit geçirenlerin yanı sıra Merkez Park içerisinde de vatandaşlar hem geziyor hem spor yapıyor. Park içerisinde kiralanan gezi bisikletleriyle vatandaşlar park içerisinde turlar atıyor. 4 kişilik olan gezi bisikletlerinin yanı sıra vatandaşlar kendi bisikletleriyle de parka gelerek spor yapıyor.

MİNYATÜR TRENE İLGİ YÜKSEK

Yine park içerisinde bulunan minyatür tren turları da devam ediyor. Özellikle çocuklu ailelerin tercih ettiği minyatür trende geçtiğimiz yıllarda yaşanan ölümlü vakanın tekrar edilmemesi için sık sık aileler uyarılıyor. Park içerisinde gezilen yerler hakkında da hoparlörle trene binenlere bilgiler veriliyor.

HEM BALIK TUTUK HEM PİKNİK YAPIYORLAR

Kimi vatandaşlar ise aileleriyle birlikte geldikleri Seyhan Nehri Kenarında hem piknik yapıyor hem de balık tutuyor. Adanalılar sonbaharda olunmasına rağmen yazdan kalma günlerin keyfini böyle çıkartıyor.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.