TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan kaçıyor

Son 2 aydan buyana Türkiye’de satışa sunulan kabinli elektrikli motosiklet fiyatı yüksek olması nedeniyle alıcı bulamıyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2016 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2016 15:22
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Bakan kaçıyor

Bakan kaçıyor

Bayram BULUT / ÖZEL HABER

ADANA (İLKHABER)-Son 2 aydan buyana Türkiye’de satışa sunulan kabinli elektrikli motosiklet fiyatı yüksek olması nedeniyle alıcı bulamıyor.

Çin’de üretilen KR39 Grande 5000 markalı elektrikli motosiklet son 2 aydan buyana piyasaya çıktı. Adana’da sergilenen motosiklet vatandaşların ilgili odağı oldu. 2 kişilik olan ve otomobil görünümü verilen motosiklette saatte en fazla 40 kilometre hız yapabiliyor. 6 ila 8 saat süresinde şarj olabilen motosiklet en fazla ise 50 -60 kilometre yol kat edebiliyor. Vatandaşların ilgi odağı olan elektrikli motosikletin fiyatı ise 9 Bin 990 TL’ye satışa sunuluyor. Vatandaşlar merakla inceledikleri motosikletin fiyatını öğrenince ise pahalı diyerek hemen alandan ayrılıyor.

Elektrikli motosikleti satan bayi işletmecilerinden Hüseyin Eker, motosikletin görüntüsünün güzel olduğunu ancak fiyatının yüksek olması nedeniyle 2 ayda bir tane bile satamadığını savundu. Fabrikadan getirenlerin olduğunu duyduğunu belirten Eker, “Şuanda benden alan yok da fabrikadan getirenler var. 2 aydır piyasaya çıktı. Çin’de yapılıyor bu ürün. 8 saatte şarj oluyor. 50-60 kilometre şarj süresi var. Hani yağmurdan koruyor. Yazın sıcak olur. Yazın kapıların sökülmesi lazım. Gelip soranlar oluyor fiyatı yüksek buluyorlar. Olması gereken fiyat Adana’da en fazla 4-5 Bin Lira olmalı. Antalya, İstanbul, İzmir gibi yerlerde belki alıp binerler. Bu zengin işi motosiklet gariban adam alıp da buna binemez. Güzel bir motosiklet ama. Maalesef çok pahalı” dedi.

Motosikleti gören vatandaşlar ise, “çok güzel yapmışlar. Özellikle kışın yağmurdan soğuktan korur 2 tane kapısı var. 2 koltuğu var. 3 tekerlekli bir araç. Ama fiyatı çok pahalı. Bu motosikleti alana kadar gidip de o fiyata bir araba alabiliriz. Araba alsak hiç değilse 4 kişi binebiliriz. Bu motosikletin fiyatı en fazla 2 Bin yada 3 Bin Lira olmalı. Adana’da kimse 10 Bin Lira verip de bu motosikleti alamaz.” İfadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.