TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Değer miydi?

Adana’da bir süre once bir kişi öldüren, sonra da kafasına çıkan kişinin bin lira borcu yüzünden cinayet işlediği belirlendi

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2016 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2016 15:42
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Değer miydi?

Değer miydi?

 

 


ADANA (İHA) - Adana'da bir kişiyi öldürüp daha sonra da intihar eden şahsın bin lira borcu olduğu, borcunu geciktirince alacaklının 5 bin lira istemesinden dolayı cinayet işleyip, sonra kendini öldürdüğü ortaya çıktı. 
Edinilen bilgiye göre olay, 26 Ekim günü Seyhan ilçesine bağlı Fatih Mahallesi'nde meydan geldi. İddiaya göre, Cem Gür (50) sabah saatlerinde otomobiliyle Fatih Mahallesi'nde bulunan Ercan Günhan (51) adlı tamircinin iş yerine geldi. Cem Gür burada tartıştığı Ercan Günhan'a tabancayla ateş edip otomobiline binerek kaçtı. Bir süre sonra 155 polis imdat hattına Tellidere Mahallesi'nde yol kenarında park halindeki bir otomobilin içindeki şahsın kafasından kanlar aktığı ihbarı geldi. Polis verilen adrese gittiğinde otomobilin kapısını açamadı. Polis hemen ambulansa haber verdi. Bu arada polis otomobilin kapısını açamayınca camı kırdı. Camdan kapıyı açan polis şahsı dışarı çıkardı. Olay yerine gelen ambulans ile şahıs Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis yaptığı incelemede, şahsın yaklaşık 15 dakika önce cinayeti işleyen Cem Gür olduğunu belirledi. Gür ve Günhan kaldırıldığı hastanelerde hayatını kaybetti. Polis olaylardan sonra yaptığı araştırmada Gür'ün, Günhan'a bin lira borcu olduğunu, ancak borcunu gününde ödeyemediğini bu nedenle Günhan'ın bin lirayı 5 bin lira olarak istediğini belirledi. Polis cinayetin işlendiği gün de Gür'ün Günhan ile konuşmaya gittiğini ancak Günhan'ın borcu 5 bin lira olarak istemekte ısrarcı olunca tartışma çıktığı ve Gür'ün Günhan'ı kalbinden tek kurşunla vurduğunu belirledi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.