TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Barosu’nda görev bölümü yapıldı

Adana Barosu'nun 22-23 Ekim 2016 tarihlerinde gerçekleşen 29. Dönem olağan genel kurul ve seçimlerinin ardından göreve seçilen yönetim kurulu yapılan ilk toplantısında görev bölümü yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2016 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2016 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Adana Barosu’nda görev bölümü yapıldı

Adana Barosu’nda görev bölümü yapıldı

 

 

 

ADANA(İLKHABER) - Adana Barosu'nun 22-23 Ekim 2016 tarihlerinde gerçekleşen 29. Dönem olağan genel kurul ve seçimlerinin ardından göreve seçilen yönetim kurulu yapılan ilk toplantısında görev bölümü yaptı.

Yapılan toplantıda; Av. Veli Küçük (Başkan), Av. Sabahattin Gümüş (Başkan Yardımcısı), Av. Semih Gökayaz (Genel Sekreter) ve Av. İlknur Önal (Sayman) olarak seçilmiştir.

Yönetim Kurulu Üyeleri ise; Av. Gülsen Çalıkuşu Baykal, Av. Ümit Arif Özsoy, Av. Nevzat Elçi, Av. Duygu Özgüven, Av. Özge Doğan İşcan, Av. Furkan Kılıç ve Av. Hasan Alkan.

Komisyon Koordinötörleri ise, Av. Gülsen Çalıkuşu Baykal (Adli Yardım, Meslek İçi Eğitim ve Mevzuat İzleme, Mülteci Hakları), Av. Duygu Özgüven (Kamu ve Kurum Avukatları, Kültür Sanat, Basın Yayın), Av. Semih Gökayaz (Staj, Engelli Hakları), Av. Furkan Kılıç (A.B ve Uluslar arası İlişkiler, Hayvan Hakları, Mesleki Sorunlar ve Genç Avukatlar), Av. Hasan Alkan (İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik, Enerji Komisyonu, Avukat Sağlığı ve Hasta Hakları), Av. Ümit Arif Özsoy (Spor, Çevre ve Kentleşme, Adana Kentsel Dönüşüm Sürecini Takip Komisyonu), Av. Sabahattin Gümüş (İnsan Hakları ve AHİM, Avukat Hakları Komisyonu), Av. Nevzat Elçi (Çocuk Hakları, CMK Komisyonu), Av. İlknur Önal (Kadın Hakları, Cezaevi İzleme), Av. Özge Doğan İşcan (Tüketici Hakları, Arabuluculuk, Bilişim Komisyonu)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.