TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Orta öğretimde başarıyı yükseltme toplantısı

Adana İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar’ın Başkanlığında, Nezihe Yalvaç Uygulama Oteli’nde İl Milli Eğitim Müdürlüğü Komisyonu Toplantısı yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2016 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2016 15:44
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Orta öğretimde başarıyı yükseltme toplantısı

Orta öğretimde başarıyı yükseltme toplantısı

 

 

ADANA (İHA) - Adana İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar’ın Başkanlığında, Nezihe Yalvaç Uygulama Oteli’nde İl Milli Eğitim Müdürlüğü Komisyonu Toplantısı yapıldı. 
Düzenlenen komisyon toplantısına İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, Maarif Müfettişleri Başkanı Ersan Yaşkeçeli, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Bilal, Şube Müdürü Şeref İçoğlu ile komisyonda görev alan okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.
Toplantıda İl Milli Eğitim Müdürü Akpınar’ın önerisi ile Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı ve Lisans Yerleştirme Sınavlarında Adana'nın başarısının arttırılması için hangi çalışmaların yapılması gerektiği konuşuldu. Katılımcıların tamamının konu hakkındaki yazılı görüşleri alındı. Toplantıya katılan tüm katılımcıların öneriler üzerine fikri alınarak, Adana'da yapılması gereken 20 çalışma tespit edildi. Bu önerilerin tüm ilçelere ve okullara gönderileceği ve yıl boyunca alınan kararların takibinin yapılacağı ifade edildi.
Toplantı sonunda, İl Milli Eğitim Müdürü Akpınar katılımcılara teşekkür etti. Alınan kararların takipçisi olacağını söyledi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.