TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

6 esrar satıcısı ele geçirildi

Adana Emniyeti, PKK yandaşlarının korsan gösteri yaptığı Şakirpaşa Caddesi ve ara sokaklarında operasyon düzenledi

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2016 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2016 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
6 esrar satıcısı  ele geçirildi

ADANA (İHA) - Adana'da 300 polis ile bölücü terör örgütü PKK yandaşlarının sık sık korsan gösteri yaptığı Şakirpaşa Caddesi ve ara sokaklara şok baskın düzenlendi. Operasyonda 6 torbacı uyuşturucu satarken yakalandı. 
Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle, Uyuşturucuyla Mücadele, Asayiş Şube, Özel Harekat ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüklerine bağlı yaklaşık 300 polis, Seyhan ilçesi Şakirpaşa Caddesi'ne şok baskın yaptı. Özel Harekat polisi caddenin giriş ve çıkışında önlem alırken, Çevik Kuvvet ekipleri de TOMA'larla tedbir aldı. Terör ve Asayiş Şubesi ekipleri ise cadde üzerinde araç ve şahıslar üzerinde uygulama yaptı. Bu arada Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ara sokaklara girerek uyuşturucu tacirlerine şok baskınlar yaptı. Baskın sırasında polis 6 torbacıyı uyuşturucu satarken suçüstü yakaladı. Kaçmak isteyen şüpheliler, kısa sürede polis tarafından etkisiz hale getirildi. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada 50 fişek esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlılar, emniyete götürüldü. 
Polis yaptığı uygulamada çok sayıda plakasız motosiklete el koyarken, GBT sorgusunda aranması olan şahıslar gözaltına alındı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.