TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cani koca yakalandı

Adana'da eşini darp ederek öldürdükten sonra kayıplara karışan koca, cinayet dedektiflerinin gece yarısı şok baskınıyla yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2016 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2016 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Cani koca yakalandı

ADANA (İHA) - Adana'da eşini darp ederek öldürdükten sonra kayıplara karışan koca, cinayet dedektiflerinin gece yarısı şok baskınıyla yakalandı. 
İddiaya göre, 2 yıl önce İzmir'de yaşarken balıkçılık yapan İzzet E.'ye aşık olan Şehriban E. (21), ailesinin istememesine rağmen kaçarak evlendi. Çiftin 1 yıl sonra İsmail adını verdikleri bebekleri dünyaya geldi. İzzet E., evlendikten sonra İstanbul'a çalışmaya gitti. Eşi yokken çarşıya çıkan ya da komşularına gezmeye giden genç kadın, kayınbabası ve kayınvalidesi tarafından tehdit edildi. Genç kadın polis merkezine giderek şikayette bulununca kayınbaba ve kayınvalidesine ekim ayında 1 ay genç kadının evine yaklaşmama cezası verildi. İstanbul'daki İzzet E. Yüreğir ilçesi Yeşilbağlar Mahallesi'ndeki evine dönünce annesi ve babası eşinin sürekli dışarı çıktığını söyledi. Eşiyle tartışan İzzet E., 6 aylık bebeğinin yanında eşini darp etmeye başladı. Boğazından yaralanan ve başını sobaya çarpan genç kadın kendini dışaır atarken, mahalleliler polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Şehriban E. hayatını kaybetti. Kadının kayınbabası ve kayınvalidesini gözaltına alan polis, kocayı da yakalamak için Adana genelinde yaklaşık 30 adrese şok baskın yaptı. Dedektifler, Yeşilbağlar Mahallesi'ne yaptıkları baskında İzzet E'yi yakaladı. Sorgulanmak üzere emniyete getirilen zanlının sorgusu devam ediyor. 
Olayla ilgili İzzet E'nin yanı sıra annesi ve babasının da aralarında bulunduğu 5 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.