TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muhtarlara internet

Yüreğir Belediye Başkanı Çelikcan, vatandaş ile belediye arasındaki iletişimi daha da hızlandırmak amacıyla çalışmalarını hızlandırdı

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2016 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2016 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Muhtarlara internet

 ADANA(İLKHABER)-Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan muhtarlara ücretsiz internet paketi hediye etti. Başkan Çelikcan “Amacımız vatandaşımızla belediyemiz arasındaki iletişimi daha da hızlandırmaktır.” dedi.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Muhtarlıklara ücretsiz internet paketi hediye etti. Vatandaşlarla belediye arasındaki iletişimi daha da hızlandırmak ve muhtarlıklarımıza küçük de olsa ekonomik bir katkı da bulunmak amacıyla ücretsiz internet paketi sunduklarını belirten Başkan Çelikcan “Muhtarlarımız mahallelerimizde vatandaşlarımızın ilk temas kurduğu ve sorunlarını yüz yüze paylaştığı tıpkı bizim gibi seçimle gelmiş çalışma arkadaşlarımızdır. Vatandaşımıza hizmet noktasında muhtarlarımızın işlerini kolaylaştırma ve vatandaşımızla belediyemiz arasında iletişimi daha da hızlandırma maksadıyla böyle bir girişimde bulunduk. Muhtarlıklarımıza ücretsiz internet imkanı sunduk.” diye konuştu.

Yüreğirlinin sorunlarını çözüme kavuşturma mücadelesinde Muhtarlarla birlikte çalışmaktan büyük bir keyif aldığını dile getiren Başkan Çelikcan “Seçildiği mahallede her evin bir bireyi gibi olan muhtarlarımıza büyük görevler düşüyor. Birlikte koordineli bir şekilde hareket ederek vatandaşımız için azim ve gayretle çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Yüreğir Belediyesi’nde düzenlenen toplantının ardından ücretsiz internet paketlerini teslim alan muhtarlar Başkan Çelikcan’a teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.