TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ak’tan engelli çocuğa sürpriz doğum günü

Adana Emniyet Müdürü Osman Ak, 5 yaşındaki down sendromlu Serhan Mugan'a Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde sürpriz doğum günü hazırlayıp beraber mum üfledi.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2016 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2016 15:37
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Ak’tan engelli çocuğa  sürpriz doğum günü

ADANA (İHA) - Adana Emniyet Müdürü Osman Ak, 5 yaşındaki down sendromlu Serhan Mugan'a Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde sürpriz doğum günü hazırlayıp beraber mum üfledi. 
Adana Emniyet Müdürü Ak, eşi Fatma Ak ile birlikte 5 yaşındaki down sendromlu Serhat Mugan'a büyük bir sürpriz hazırladı. Ak, Mugan'ı eğitim gördüğü rehabilitasyon merkezinden ablası ve diğer engelli çocuklarla birlikte çevik kuvvet otobüsüyle aldırarak Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne getirdi. Burada Ak, Mugan'a sürpriz doğum günü partisi yaptı. Ak, Mugan'ı kucağına alarak onu önce sevip daha sonrada yaş pastanın üzerine konan mumları birlikte üfleyerek doğum gününü kutladı. Ak, daha sonrada Mugan ile birlikte yaş pastayı kesip misafirlere ikram etti. Ak, Mugan'a ayrıca eşi Fatma Ak ile birlikte hediye de verdi. Mugan'ın ablası Nurcan Mugan, kardeşinin 5 yaşına girdiğini rehabilitasyon merkezinde doğum günü yapılacağını bildiğini ancak çevik kuvvet sürprizinden haberleri olmadığını belirterek, "Bizim için çok büyük bir sürpriz oldu. Ancak hem kardeşim hem de ben çok mutlu olduk. Hiç unutmayacağımız bir doğum günü oldu. Herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.