TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaralara mini merhem

Seyhan Belediyesi ve bazı sosyal medya gruplarının başlattığı “Aladağ’a yardım eli” kampanyasının ilk konvoyu Aladağ’a ulaştı

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2016 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2016 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yaralara mini merhem

 ADANA(İLKHABER) - Seyhan Belediyesi ve bazı sosyal medya grupları işbirliği ile başlatılan ‘Aladağ’a Yardım Eli’ kampanyası ile 11 öğrenci ile 1 görevlinin yaşamını yitirdiği, 22 öğrencinin de yaralandığı yurt faciasında yaralanan öğrenciler ile yaşamını yitiren öğrencilerin ailelerine iletilmek üzere toplanan kıyafetler Aladağ’a ulaştı.

 

YARDIMLAR ALADAĞ’A ULAŞTI

Adana’nın Aladağ ilçesinde yaşanan yurt yangını felaketinden sonra sosyal medya üzerinden “Aladağ’a Yardım Eli “ adlı bir kampanya başlatıldı. Seyhan Belediyesi ile sosyal medya grupları Adana Çevirme Radar ve Adana City işbirliği başlatılan kampanyada Aladağ’da mağdur olan ve yangında kıyafetleri kullanılamaz olan çocuklara ile yaşamını yitiren çocukların ailelerine verilmek üzere kıyafet toplama kampanyası başlatıldı. Kampanya tüm yurtta geniş yankı uyandırdı ve kısa sürede kolilerce kıyafet ve kırtasiye malzemesi toplandı. Toplanan yardımlar Seyhan Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü ekiplerince bölgeye gönderildi ve mağdur ailelere teslim edildi.

TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDAN MEKTUPLAR YAĞDI

Kampanyada ayrıca Türkiye’nin dört bir yanından çocuklar, bölgede okuma sıkıntısı çeken çocuklara mektup göndererek yanlarında olduğu mesajı verdi. Özellikle yangından yaralı kurtulan çocuklar için Seyhan Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü’ne gönderilen mektuplar bölgedeki çocuklara iletildiğinde duygusal anlar yaşandı.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.