TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eyüp Arın: “Hakemler 11 haftamıza etki etti”

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, “Hakemler bizim 14 haftamızın 11 haftasına etki etti” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2016 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2016 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Eyüp Arın: “Hakemler 11 haftamıza etki etti”

Eyüp Arın: “Hakemler 11 haftamıza etki etti”

 

ADANA (İHA) - Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, “Hakemler bizim 14 haftamızın 11 haftasına etki etti” dedi.

  Ligin 14. haftasında deplasmanda oynanan Trabzonspor maçından sonra yaptığı açıklamalardan dolayı “2 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 9 bin 500 TL para cezası” ile cezalandırılan Arın, Adana’daki bir yerel televizyon kanalında katıldığı programda açıklamalarda bulundu.

  Ligin 15. haftasında Kayserispor ile oynanan maçı Cüneyt Çakır’ın yönetmesinin isabetli bir karar olduğunu söyleyen Arın, şunları kaydetti:

  “Benim geçen haftaki serzenişim bizim yaşadığımız çıplak gözle izlediğimiz olaylar. Hakemler bizim 14 haftamızın 11 haftasına etki etmişlerdir. Bu olaylar o maçtan sonraki konuşmalarıma yansıdı. Cüneyt Çakır çok deneyimli bir hoca iyi bir maç yönetti tebrik ediyorum. Benim bu konuşmamdan dolayı mı verdiler bilmiyorum ama o konuşmamdan sonra aklımızdan geçen 3 isimden biri bu hafta maçımızı yönetti. Bizim isyanımız camia olarak aynı şekilde. Kimsenin emeğini çalmak istemiyoruz. Adanamız'ın Türkiye’de lobisi yok. Şehir olarak bazı şeyleri kazanmamız lazım. Mücadele eden kazansın ama buna yan faktörler etki etmesin. Cüneyt Çakır boşuna Cüneyt Çakır olmamış. İyi maç yönetti.”

 

  “KAHRAMAN OLMAK İÇİN AÇIKLAMA YAPMADIM”

  Yaptığı açıklamaları gündeme gelmek ve kahraman olmak için yapmadığını belirten Eyüp Arın, “Benim konuşmam bu sezonla ilgili. 14 maçın 11’i saldırı gibi geldi bize. Öyle düdükler çaldılar ki anlatamam. Bursaspor maçında başlayıp Trabzonspor maçına kadar. Adanaspor canımız, bizim canımızı yakıyorlar diye böyle açıklama yaptım. 11 senenin verdiği emek var. Kolay çıkmadık kolayda düşmeyelim. Düşeceksek oyuncularımızın başarısızlığı ile düşelim. Açıklamam camiaya zarar veren kişilere yönelik. Trabzonspor'un taraftarları maçtan sonra bize geldi 'kararlardan sonra utandık' diyen taraftarlar oldu. Bizi orada da çok iyi ağırladılar. Canımız yanıyordu bizim. Ondan böyle oldu” diye konuştu.

  Oyuncuların taraftarlar sayesinde coşkulu olduklarını ifade eden Arın, bütün oyuncuların iyi olmak zorunda olduklarını başka alternatiflerinin bulunmadığını belirtti. Arın, “Takım gerideyken bile destekleyen taraftarlarımız var. Gol ile birlikte hem kendilerini hem oyuncuları fişekledi. Son dakika golüyle de birlikte artık takım rahatladı” dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.