TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Adliyesi’nden Haleb’e insani yardım

Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan öncülüğünde Haleb’e gönül köprüsü kuruldu.

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2016 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2016 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Adana Adliyesi’nden Haleb’e insani yardım

 ADANA(İLKHABER) - Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan  öncülüğünde Haleb’e  gönül  köprüsü kuruldu.

Adana Adliyesi çalışanları, Türk Kızılayı’nın Halep halkı için başlattığı kampanyaya kışlık giyim ve battaniye yardımında bulundu.

Yoğun çatışmalar nedeniyle zorlu kış şartlarında büyük mağduriyet yaşayan Halep halkının yardım çığlığına sessiz kalmayan adliye personeli, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan öncülüğünde harekete geçerek, kendi aralarında yardım topladı. Başsavcı Yeldan, kışlık giyim ve battaniyeden oluşan yardım malzemelerini, makbuz karşılığı Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı’ya teslim etti.

Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, “görmezden gelmeyin” sloganıyla yürütülen kampanyaya destek çağrısı yaparak, şunları söyledi:

“Bizler bu insanlık dramına seyirci kalamadık. İnsan ayrımı yapılmadan açlık ve soğukla mücadele eden Haleplilere yardım eli uzatılmalı. Paylaşmakla bizden eksilmez, aksine bereketlenir. Kızılay  nerede bir ihtiyaç sahibi varsa ulaşıyor bizlerde bu iyilik kervanına katkı koymaktan mutluluk duyuyoruz.”

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı da duyarlı davranışları için adliye mensuplarına teşekkür ederken, şöyle dedi:

“Gerek kan bağışı gerekse insani yardımlar anlamında her zaman Türk Kızılayı’nın yanında olan, destekleri ile bizlerin gücüne güç katan Başsavıcımız Ali Yeldan‘ın nezdinde bu iyiliklere katkı koyan  tüm adliye mensuplarına şükranlarımızı sunuyorum.”

Saygılı, toplanan insani yardım malzemelerinin, Kızılay ekiplerince Haleblilerden  oluşturulan kampa ulaştırılacağını sözlerine ekledi. 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.