TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YÜREĞİR BELEDİYESİ SPORCU ORDUSU YETİŞTİRİYOR

Yüreğir Belediyesi gençlerin spor yapmalarını sağlamak amacıyla her bölgeye spor tesisi yapıyor.

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2016 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 31.12.2016 16:29
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
YÜREĞİR BELEDİYESİ SPORCU ORDUSU YETİŞTİRİYOR

YÜREĞİR BELEDİYESİ SPORCU ORDUSU YETİŞTİRİYOR

 

Yüreğir Belediyesi gençlerin spor yapmalarını sağlamak amacıyla her bölgeye spor tesisi yapıyor. Amaçlarının gençlerin spor yapmalarını sağlamak olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ''Hedefimiz  gençlerimizin yarışmacı olmaları değil, spor ahlakıyla yetişmiş eğitimli nesiller, bireyler olarak toplumda yer almalarını sağlamaktır.'' dedi.

YÜREĞİR BELEDİYESPOR BAŞARILI BİR GRAFİK ÇİZİYOR

Yüreğir Belediyespor Futbol Kulübü Amatör 1. Küme, U17 ve U15 liglerinde başarılı bir şekilde mücadele ettiğini belirten Başkan Çelikcan ''Amatör spor kulübümüz 2015/2016 sezonunda grubunda şampiyon olarak 1. Amatör kümeye terfi etmiştir. Takımımız 1. Amatör Küme'de şampiyon olma yolunda ilerlemektedir. Yapılan maçlar sonunda takımımız 9 galibiyet,2 beraberlik ile grubunda liderliğini sürdürmektedir.

 U15 ve U17 ligi grubunda her yıl olduğu gibi alt yapıdan yetişen sporcularımız ile ligde playoff yolunda mücadelelerini sürdürmektedir.

U11, U13, U14, U16 ve U19 ligleri ise Ocak ayı sonunda başlayacaktır. Takımlarımızın hazırlıkları tüm hızıyla devam etmektedir.'' şeklinde konuştu.

YÜREĞİR TESİSLERLE DONATILDI

Yüreğirli vatandaşların spor yapmaları amacıyla Yüreğir'e 8 adet spor tesisi yaptıklarını belirten Başkan Çelikcan “Sarıçam, PTT Evleri 2 adet , Levent, Çamlıbel, Camili, Solaklı, Doğankent Mahalleleri Spor tesisleri tamamlandı.

Akpınar, Çağırkanlı (Tanrıverdi) Spor Tesisleri yapımı devam ediyor. Yavuzlar Yakapınar ve Belören  Mahalllerimize Spor Tesisleri yapımı önümüzdeki günlerde başlayacaktır.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.