TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İlk iki savaşı

Genç kız, genç erkek Badminton Adana İl Şampiyonası Adana Anadolu Lisesi’nde başladı

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2017 18:04
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2017 18:04
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
İlk iki savaşı

İlk iki savaşı

 

Zekeriya ŞAHİN

ADANA(İLKHABER) – Genç kız, genç erkek Badminton Adana İl Şampiyonası dün Adana Anadolu Lisesi spor salonunda başladı. Genç kızlarda 38, genç erkeklerde de 39 takım 9’ar grupta ilk iki sırayı alabilmek için büyük bir mücadeleye girdi. Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar bir üst gruba yükselerek bu kez de ilk üç sıraya girerek,, Türkiye Şampiyonası’nda Adana’yı temsil etme hakkını kazanacak.

Badminton Adana İl Temsilcisi Ceyhun Öktem’in gözetiminde ve Müfecan Torinç’in baş hakemliğinde yapılan karşılaşmalar zaman zaman çekişmeli anlara sahne oldu.

Erkeklerde Ceyhan’dan katılan  İlbeyli Beyteks MTAL, Altıocak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mehmet Orhun Yaylacı Anadolu Lisesi, Şehit Zeynep Sağır Anadolu Lisesi karşılaşmalara çıkmayınca hükmen 5-0 yenik sayıldı. Adana Sarıçam Spor Lisesi, Çukurova Elektrik MTAL, Yüreğir İMKB MTAL ile Çobanoğlu MTAL ise rakipleri karşısında hükmen 5-0 galip sayıldı.

Günün oynanan diğer maçlarında ise şu sonuçlar alındı:

Adana Erkek Anadolu Lisesi Mobil A.Ş. Mesleki TAL’ı,  Emine Nabi Menemencioğlu AL İsmail Kulak Anadolu Lisesi’ni, Sunar Nuri Çomu Anadolu Lisesi Özel Seyhan Altıneller MTAL Lisesi’ni, ÇEAŞ Anadolu Lisesi Borsa Anadolu Lisesi’ni ve Beşocak Anadolu Lisesi de Özel Ayas MTAL’yi aynı sonuçla 5-0 yenerek, avantaj sağladı.

75. YIL ANADOLU LİSESİ GÜLDÜ

4 kortta oynanan maçların en çekişmeli maçı 3.kotta oynanan 75. Yıl Anadolu Lisesi ile İsmet İnönü MTAL karşılaşması oldu.

Başhakem Filiz Akkaya ile yardımcılığını Ayşe Gücal’ın idare ettiği karşılaşmaya 75. Yıl Anadolu Lisesi  maça Mehmet Berk, Ali Furkan Çakas, Eren Gazi Kurt ve Metin Çetin dörtlüsüyle başladı. İsmet İnönü MTAL ise maça Mevlüt Ali Malak, Ömer Çalhan, Altay Zühre ve İbrahim Halil İlmin dörtlüsüyle çıktı.

Her iki takımın oyuncuları da maça hırslı başladı. Büyük çekişmenin izlendiği maçta rakibine oranla daha az hata yapan 75. Yıl Anadolu Lisesi İsmet İnönü MTAL’ı 3-2 yenerek zorlu bir galibiyeti almanın sevincini yaşadı.

Karşılaşmalara bugün de kızlarda ve erkeklerde oynanacak maçlarla devam edilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.