TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sevinç ve gözyaşı

Genç kız ortaokullar arası futsal karşılaşmaları grup eleme maçları dün oynanan grup eleme maçlarıyla tamamlandı.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2017 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2017 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Sevinç ve gözyaşı

Sevinç ve gözyaşı

 

 

Genç kız ortaokullar arası futsal karşılaşmaları grup eleme maçları dün oynanan grup eleme maçlarıyla tamamlandı. Şakirpaşa Spor Salonu’nda oynanan maçlar hayli heyecanlı geçerken, sevinç ve gözyaşı bir arada yaşandı. Maçlar sonunda çeyrek finale yükselen takımlar da belli oldu.

GÜLEN TAKIM YÜREĞİR

İMAMHATİP OLDU

Günün en çekişmeli ve heyecanlı maçı Yüreğir İmam Hatip Ortaokulu ile Özel Adana Çözüm Ortaokulu arasında oynandı.

Doruk Girişmen ve Sevgi Güner’in yönettiği maça Rahime, Çiğdem, Büşra Tokgöz, Betül ve Meryem beşlisiyle başlayan Yüreğir İmam Hatip Ortaokulu, Saadet, Sevde, Sıla, Dilara ve İlayda beşlisiyle dizilen Özel Adana Çözüm Ortaokulu karşısında ilk yarıyı Sıla’nın attığı golle 1-0 yenik kapattı. Maçın ikinci yarısında baskılı oynayan taraf yine Özel Çözüm Ortaokulu oldu. Ancak, özellikle Sıla yakaladığı müsait pozisyonları gole çeviremedi. Bu yarıda Meryem yakaladığı bir pozisyonu gole çevirdi ve Yüreğir İmam Hatip Ortaokulu’nu çeyrek final için umutlandı. Maçın normal süresi 1-1 sona erdi.

Kurallar gereği 5 metre penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında 2-1 öne geçen Yüreğir İmam Hatip Ortaokulu salondan 3- 2 galip ayrılınca, çeyrek finale yükselen takım oldu.

Penaltı atışları sonunda rakibine teslim olan Çözüm Ortaokulları ise büyük bir üzüntü yaşadı. Bazı sporcuları ise göz yaşlarına boğuldu.

DİĞER MAÇLARDA İSE ŞU SONUÇLAR ALINDI

Dumlupınar Ortaokulu Bilgekağan Ortaokulu’nu 1-0, Leman Sayıt Ortaokulu Şehit güler İdris Ortaokulu’nu 2-0, Yıldırım Beyazıt Ortaokulu da Hacı Özcan Sinağ Ortaokulu’nu 3 – 2 mağlup etmeyi başardı.

Vakıfbank Ortaokulu Mustafalar Ortaokulu’na, Yumurtalık Kuzupınarı Zeynepli Ortaokulu Akkapı Şehit Kemal Yüzgeç Ortaokulu’na karşı hükmen galip sayıldı.

ÇEYREK FİNALE YÜKSELEN TAKIMLAR ŞUNLAR

Hayli çekişmeli ve heyecanlı geçen maçlar sonucunda çeyrek final grubuna yükselen takımlar da belli oldu.

 Feke Lütfiye Ayşe Baytok Yatılı Bölge Ortaokulu, Leman Sayıt Ortaokulu, Yıldırım Beyazıt Ortaokulu Vakıfbank Ortaokulu, Akkapı Şehit Temal Lüzgeç Ortaokulu, Fazilet Kibritoğlu İmam Hatip Ortaokulu, Dumlupınar Ortaokulu Yüreğir İmam Hatip Ortaokulu.

Çeyrek final maçları ise bugün Şakirpaşa Spor Salonu’nda yapılacak.

Takımlar bu kez de eleme usulüyle final grubuna kalan ilk 4 takım olmanın heyecanını yaşayacak.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.