TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Halep'te kardeşlerimiz var

Veli öğrenci ve öğretmenlerin işbirliği içinde yapılan ve Okul Müdürü İsmet Dal başkanlığında yürütülen kampanyaya, Müdür Yardımcısı Emo Sağlam, Müdür Yardımcısı Fikret Duran öğretmenlerimizden Fatih Akdoğan, Halil İbrahim Yalın, Şahin Yakut, Selma Akgüloğlu ve Serkan Yaman, okul aile birliği başkanı Emine Aladağ ve ekibi destek verdi. Kampanya kapsamında toplanan 4 ton un, 900 kilo şeker, 354 adet battaniye ve çeşitli gıda maddeleri (İHH) İnsani yardım vakfına teslim edildi.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2017 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2017 16:42
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Halep'te kardeşlerimiz var

Firdevs ARSLAN

ADANA (İLKHABER)-Adana Çukurova ilçesinde başarılı eğitim ve sosyal etkinlikleriyle göz dolduran Şehit Enver Buğur ortaokulu'nun duyarlı öğrencileri Halep'teki saldırılarda zor durumda kalan çocuklar için başlattıkları yardım kampanyası kapsamında topladıkları gıda ve giyim malzemelerini (İHH) insani yardım vakfına teslim ettiler.

Veli öğrenci ve öğretmenlerin işbirliği içinde yapılan ve Okul Müdürü İsmet Dal başkanlığında yürütülen kampanyaya,  Müdür Yardımcısı Emo Sağlam, Müdür Yardımcısı Fikret Duran öğretmenlerimizden Fatih Akdoğan, Halil İbrahim Yalın, Şahin Yakut, Selma Akgüloğlu ve Serkan Yaman, okul aile birliği başkanı Emine Aladağ ve ekibi destek verdi. Kampanya kapsamında toplanan   4 ton un, 900 kilo şeker, 354 adet battaniye ve çeşitli gıda maddeleri  (İHH) İnsani yardım vakfına teslim edildi. 

Öğrencilerin ve velilerinin birlik olup gerçekleştirdikleri yardımlar hakkında konuşan Okul müdürü İsmet Dal, "Şehit Enver Buğur ortaokulu olarak kendileri küçük ama yürekleri kocaman olan öğrencilerimizin Halepteki drama ve yoksul öğrencilere yardım etmek amacıyla toplamış oldukları battaniye, çocuk bezleri,un,şeker ve ihtiyaçları olan kıyafetleri ve eşyaları yetkililere teslim ediyoruz. Öğrencilerime ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Öğrencilerim kendilerine yakışanı yapmıştır ve bu çığlığa sessiz kalmadılar" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.