TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Küçük yüreklerden kocaman yüreklere sevgi seli

Şehit Enver Buğur Ortaokulu öğrencileri İstanbul saldırısında şehit düşen çevik kuvvet polislerinin ailelerine mektup gönderdi

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2017 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2017 16:45
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Küçük yüreklerden kocaman yüreklere sevgi seli

Firdevs ARSLAN

ADANA (İLKHABER)-İstanbul Beşiktaş saldırısında şehit düşen İstanbul çevik kuvvet polislerininin ailelerine şiir ve mektup gönderen  Şehit Enver Buğur ortaokulu öğrencileri  şehit ailelerinin yanında olduklarını gösterdiler.

Okul Müdürü İsmet Dal, Projeden sorumlu Müdür Yardımcısı Emo Sağlam Proje yürütücüleri Türkçe öğretmeni Neslihan Güngör, sosyal bilgiler öğretmeni Taner Sayar, görsel sanatlar öğretmeni Nadide Dülger ve öğrenci velisi Fevzi Seydal'ın katkılarıyla PTT 'den gelen ayaklı posta kutusuna öğrenciler şiir ve mektuplarını atarak bu vatan hepimizin mesajını verdiler.

 

İstanbul Beşiktaş saldırısında şehit düşen İstanbul çevik kuvvet polislerine Şehit Enver Buğur Ortaokulu öğrencileri duygu dolu şiir ve mektuplarıyla şehit ailelerinin yanlarında oldukları gösterdiler. Vatan savunmasında şehit olanların acılarını yüreklerinde hissettiklerini belirten  öğrenciler şehitlerin çocuklarının babasız kaldıklarını fakat kendilerinin şehit çocuklarını kardeş olarak gördüklerini, iyi ve kötü günde şehit çocuklarıyla aynı duyguları paylaşacaklarını dile getirdiler. Okul Müdürü İsmet Dal bu çalışmadaki amacımız öğrencilerimize vatan sevgisi, bayrak sevgisi, polis, asker sevgisi,  şehitlik gibi kavramlar konusunda farkındalık oluşturmaktı. Küçük yüreklerden kocaman yüreklere akan bir sevgi seli oluşturmak istedik dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.