TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taşköprü Lions Kulübü kurucuları onurlandırdı

Adana Taşköprü Lions Kulübü, 13 Ocak’ta düzenlediği bir etkinlikle hem Lions Kulüpleri kurucusu Melvin Jones’in doğum gününü hem de kurucularını onurlandırma günüyle onurlandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2017 18:52
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2017 18:52
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Taşköprü Lions Kulübü  kurucuları onurlandırdı

Taşköprü Lions Kulübü

kurucuları onurlandırdı

 

 

ADANA(İLKHABER) - Adana Taşköprü Lions Kulübü, 13 Ocak’ta düzenlediği bir etkinlikle hem Lions Kulüpleri kurucusu  Melvin Jones’in doğum gününü hem de kurucularını onurlandırma günüyle onurlandırdı.

Dünya’da ki bütün Lions Kulüpleri tarafından Melvin Jones’in doğum günü, Kurucuları Onurlandırma gecesi olarak kutlanır. 2002’de kurulan Taşköprü Lions Kulübü’nün kurucu Başkanı Ln. F. Nurcan Özdemir ve kurucu üye arkadaşlarımızı bu özel günde onurlandırmak istedik. Mutluluğumuzu paylaşan, başta Genel Yönetmenimiz Ln. Ömer Ruhi Eryurt ve geçmiş Genel Yönetmenlerimize, kabine üyelerine, Adana kulüpleri üye kardeşlerimize, konuklarımıza çok teşekkür ederiz.’’ dedi.

Törende kısa bir konuşma yapan Kurucu Başkan Ln. F. Nurcan Özdemir, ‘‘Bu özel günü düşünüp gerçekleştiren Başkanım ve üye arkadaşlarıma kurucular adına ve bizi yalnız bırakmayan dostlarıma çok teşekkür ederim.” dedi.

Genel Yönetmen Ln. Ömer Ruhi Eryurt, Genel Yönetmen 1.Yardımcısı Ln. Adnan Babür, Genel Yönetmen 2. Yardımcısı Ln. Berna Ateşoğlu ve Geçen Dönem Genel Yönetmeni Ln. Selahattin Atan günün anlam ve önemini kalıcı hale getirmek için önce Kurucu Başkan Ln.F. Nurcan Özdemir olmak üzere, Ln. Hamiyet Ziyalan, Ln. Seray Levent,Ln. Sernur Sayar, Ln. Ümit Y. Altan, Ln. Hayriye Dirican, Ln. Tülay Bebek, Ln. Siber  Yörük, Ln. Nevin Çoşkan, Ln. Melahat Ataözü, Ln. Nurşen Bulca ve Leo Kurucu Başkanı yeni Lion olan, Ln. Mustafacan Coşkan, Ln. Özge Şener’e plaketlerini taktim ettiler.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.