TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanalılar sevinçli

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sinevizyon aracılığıyla toplam 15 milyon 671 bin TL’ye mal olacak iki sağlık kuruluşunu hizmete açtı

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2017 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2017 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Adanalılar sevinçli

Adanalılar sevinçli

 

 

 

Teyfik DİNÇKALMIŞ

ADANA  (İLKHABER)– Adana Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü’ ile ‘Yüreğir Sosyal Güvelik Merkezi’nin yeni hizmet binalarının açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı sinevizyon bağlantısıyla gerçekleştirildi.

 

Yapımı 15.6 milyon liraya mal olan; ‘Adana Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü’ ile ‘Yüreğir Sosyal Güvelik Merkezi’nin yeni hizmet binalarının açılışında Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki törene ‘sinevizyon’ aracılığıyla bağlandı. Vali Demirtaş, her iki hizmet binasında da toplam 361 personelin görev alarak, kamu hizmetlerinin vatandaşa en iyi şekilde sunulmasının çaba ve gayreti içinde olacaklarını anlatarak, “Adana’ya sağladığınız yatırım ve hizmetlerden dolayı sizlere şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan da yeni yatırım ve hizmetlerin Adanalılara hayırlı olması dileğinde bulundu. Ardından Vali Demirtaş, Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Bilginç ve SGK İl Müdürü Bilal Canbolat ile birlikte açılış kurdelesini kesti.

 

Toplam 10 bin 840 metrekarelik bir alan üzerine inşa edilen ve 3 kattan oluşan; Adana SGK İl Müdürlüğü hizmet binası, 10 milyon 590 bin TL’ye mal olurken, yeni hizmet binasında da toplam 267 kişi görev yapacak. 4 bin 800 metrekarelik bir alanda 4 kat olarak inşa edilen Yüreğir Sosyal Güvenlik Merkezi’nde de 94 personel görev alacak. Bu binanın da 5 milyon 81 bin 676 TL’ye mal olduğu bildirildi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.