TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mardin Sosyal Güvenlik Kurumu binası açıldı

Yapımına 3 yıl öncesinden başlanan Mardin Sosyal Güvenlik Kurumu binası törenle hizmete açıldı. Mardin Polis Evi karşısında eski SSK binası olan ve daha sonra SGK olarak değiştirilen bina yıkıldı ve yerine modern bir bina inşasına başlanmıştı.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2017 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2017 16:33
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Mardin Sosyal Güvenlik Kurumu binası açıldı

Adnan AVUKA

MARDİN (İLKHABER) - Hizmet binası açılışından önce tören alanına sinevizyon aracılığıyla bağlanan Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan Çalışma Bakanlığı tarafından yaptırılan ve hizmetlere giren Mardin ve bazı il SGK hizmet binalarının açılışında yaptığı konuşmada, ülkenin sağlık  hizmetleri ve ülkenin çeşitli hastanelerinin durumunu dile getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin sağlık alanlarındaki dünü ve bugüne gelişi hakkında ayrıntılı bilgi verdi

Mardin Valisi Mustafa  Yaman da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a  Mardin SGK hizmet binasının açılışı nedeniyle şunları söyledi:

“Sayın cumhurbaşkanım. Şuanda Mardin SGK il hizmet binamızı açıyoruz. Kadim şehir Mardin’den  saygılarımızı sunuyoruz. Biraz sonra zat-i  devletimizin açılışını yapacağı  toplam 5 kattan, oluşan ve 5656 m2 kullanım 

alanına sahip sosyal Güvenlik kurumuna ait binamız Mardin’e hayırlı olsun.

Sayın Cumhurbaşkanım  zat-i aliniz önderliğinde ve hükümetimizin  verdiği destekler ile  Mardin’imiz  ve bölgemiz demokratikleşme, altyapı ve diğer yatırımlar konusunda çok önemli mesafeler kat etmiştir.

 Bu vesileyle şahsım ve Mardin’imiz adına zat-i  devletlerimize başbakanımıza, çalışma ve sosyal güvenlik bakanımıza  ve hükümetimize şükranlarımızı arz ediyorum.Emirlerinizi bekliyorum.” dedi.

Kurdele kesimi törenine Mardin Valisi Mustafa Yaman, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, ilin daire amirleri ve müdürleri, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti il başkanları ve vatandaşlar katıldı. 

Kurdele kesiminden sonra Vali Yaman, yanındaki heyetle birlikte binanın içini gezdi ve yetkililerden bilgi aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.