TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çetinkaya, Haleplilere kışlık giysileri uğurladı

Çetinkaya Şirketler Grubu'nun hazırladığı kışlık giysileri taşıyan 5 kamyon Halepliere ulaştırılmak üzere Kilis'e uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2017 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2017 16:38
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Çetinkaya, Haleplilere  kışlık giysileri uğurladı

ADANA (İLKHABER) - Türk Kızılayı’nın başlattığı "Görmezden Gelmeyin" kampanyası kapsamında Çetinkaya Şirketler Grubu tarafından temin edilen pantolon, kazak, kaban ve mont gibi kışlık giysiler, Türk Kızılayı Adana Şubesine teslim edildi. 

Vali Mahmut Demirtaş, Merkez Seyhan İlçesi Mavi Bulvar üzerindeki mağazalarının önündeki uğurlama töreninde, yardımları emeği geçenlere teşekkür ederek, “Bu ülkenin insanlarına ensar olmak yakışıyor. Bu vazifeyi de bugün Çetinkaya ailesinin yapması bize gurur veriyor. Adana Valisi olarak hem devlet hem de vatandaşlarımız adına kendilerine çok teşekkür ediyorum. Burada sadece kamyonlarımızı göndermiyoruz. Bir taraftan selamlarımızı dualarımızı gönderiyoruz” dedi. 

Çekinkaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Necati Çekinya ise, Çetinkaya ailesi olarak hükümetin muhacirlere yardım çağrısına daha önce de katıldıklarını ifade ederek, "Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, ülkemizdeki mültecilerin zor durumda olduğunu ifade ederek, bizden bu konuda yardım talebinde bulundu. Ben de çok duygulandım. Çetinkaya ailesi olarak yardım etme kararı aldık. Bugün de bunu milli kuruluşumuz Kızılay aracılığıyla gerçekleştiriyoruz, inşallah karınca kararınca onların ihtiyacını biraz da olsa karşılayabilirsek ne mutlu bize. Çünkü onlar bizim misafirimiz" diye konuştu. 

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı da yardımda emeği geçenlere teşekkür ederek, "Çetinkaya ailesi bu tür yardımları her yıl geleneksel olarak yapıyor. Bugün de Suriyeli mültecilere, gönül coğrafyamızdaki ihtiyacı olanlara ulaştırılmak üzere 2 milyon değerinde 125 bin adet, ayakkabı, mont ve kaban gibi kışlık malzemeleri Suriyelilere ulaştırılmak üzere Kızılay Adana Şubesine bağış yaptı" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından yardım malzemelerini taşıyan kamyonlar Kilis'e ulaştırılmak üzere uğurlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.