TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul’dan Adana’daki çocuklara kıyafet yardımı

İstanbul Anabilim Anaokulu, ODAK Projesi kapsamında Kabasakal İlköğretim Okulu’nda öğrenim gören 240 öğrenciye kıyafet, kırtasiye, oyuncak ve eğitici materyaller içeren hediyeler gönderdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2017 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2017 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
İstanbul’dan Adana’daki çocuklara kıyafet yardımı

İstanbul’dan Adana’daki çocuklara kıyafet yardımı

 

ÖZEL HABER

Serhat Şanlı

ADANA(İLKHABER) - İstanbul Anabilim Anaokulu, ODAK Projesi kapsamında Kabasakal İlköğretim Okulu’nda öğrenim gören 240 öğrenciye kıyafet, kırtasiye, oyuncak ve eğitici materyaller içeren hediyeler gönderdi.

Adana’nın merkez Çukurova İlçesi’ne bağlı Kabasakal İlköğretim Okulu, Okul Tabanlı Değerlendirme, Akredite ve Kalite Sistemi(ODAK) Projesi kapsamında, İstanbul Anabilim Anaokulu arasında yapılan protokol ile kardeş okul ilan edildi.

ODAK projesi kapsamında İstanbul’dan gönderilen hediyeler, Kabasakal İlköğretim Okulu’nda yapılan tören ile dağıtıldı. Törene, Çukurova Kaymakamı Dr. Mehmet ali Özkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nejat Karadağ, İlçe Jandarma Komutanı, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Dağıtım öncesi katılımcılara brifing veren Kabasakal İlköğretim Okulu Müdürü Yılmaz Perçin;

‘’Okulumuz bu yılki eğitim öğretim döneminde, Okul Tabanlı Değerlendirme, Akredite ve Kalite Sistemi(ODAK) Projesi kapsamında, İstanbul Anabilim Anaokulu ile protokol imzaladı. Bu protokol kapsamında okulumda eğitim gören 240 öğrencimize gönderdikleri yardımlar için, başta İstanbul Anabilim Anaokulu Müdüresi Aslı Mert, bu projede görevli Hatice Polat öğretmenimiz ve Okul aile Birliği Başkanı Senem Demir olmak üzere, tüm öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum.

Okulumuz şehir merkezi dışında yer alan bir köy okuludur ve 240 öğrencimiz vardır. Düzenli olarak kişisel gelişim seminerleri, hafta sonu destekleme kursları, seviye tespit sınavları ve ODAK projesi kapsamında düzenli aile ziyaretleri, kültürel amaçlı geziler, kardeş okul gezileri, sportif ve kültürel amaçlı turnuvalar gibi etkinlikler ile öğrencilerimiz daha motive edilip başarısı artırılmaktadır. 

Okulumuz öğrencilerinden Burak aydemir, 2016 Masa Tenisi Bireysel Türkiye Şampiyonası, 12-14 yaş kategorisinde Türkiye birinciliğini kazanmıştır. Daha birçok Türkiye sıralamaları başarılarımız da mevcuttur.

Bu çalışmalar sonucunda geçtiğimiz 2015/2016 eğitim ve öğretim yılında okuyan bütün öğrencilerimizin tamamı Anadolu liselerine yerleştirilmiştir.  Bu sonuca bakacak olursak eğitim kadromuzun yapmış olduğu çalışmalar neticesinde öğrencilerimizin ne denli başarılı olduğu görülmektedir.

ODAK projesi kapsamında İstanbul Anabilim Anaokulu tarafından gönderilen yardımlar için teşekkür ediyorum. Okullarımız karşılıklı işbirliği için kurum, kuruluş, hayırsever ve sivil toplum kuruluşlarıyla protokol imzaladı ve yeni protokoller yapmaya devam edeceğiz. Eğitim bizim vaz geçilmezimizdir. Tüm hayırsever vatandaşlarımızı bu tür yardımlar yapmaya davet ediyorum.’’ Dedi.

Ardından konuşma yapan Çukurova Kaymakamı Dr. Mehmet ali Özkan, okulda bir başarı hikayesi olduğunu söyledi. Kabasakal İlköğretim okulunun başarılı bir okul olduğuna değinen Kaymakam Özkan; ‘’Çok başarılı olduğunuz ortada. Okulda İyi bir ekip olduğunu görüyoruz. Bu ekip ile başarılarınızın devam edeceğine eminim. Yarı tatili geldi. Bu tatil sürecinde eksiklerinizi tamamlayınız. Yeni başarılarda görüşmek dileğiyle.” dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.